După ce în iarnă Real Madrid va încerca să îi obțină transferul lui Kylian Mbappe, care intră în ultimele 6 luni de contract, putând semna cu orice echipă își dorește, 'galacticii' vor să mai dea o lovitură și la finalul sezonului 2021/22.
Vara viitoare, Erling Haaland ar putea fi protagonistul unei mutări importante, atunci urmând a intra în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui. Real Madrid este una dintre echipele interesate de transferul starului de la Borussia Dortmund.
Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, după ce Antonio Rudiger a refuzat ideea de a se transfera pe Santiago Bernabeu, oficialii clubului blanco sunt dispuși să aloce o sumă mai mare de bani pentru aducerile lui Mbappe și Haaland.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
28/11/2022 LA 19:31
Astfel, conform declarațiilor făcute de italian pentru Wettfreunde.net, Florentino Perez nu ar refuza să plătească 151 de milioane de euro pentru norvegianul de 21 de ani, șefii Realului fiind hotărâți să facă tot posibilul pentru a-i aduce în aceeași echipă pe Haaland și pe Mbappe, într-o formulă care ar da startul unei noi ere în fotbalul mondial.
Suma de 151 de milioane de euro reunește clauza de reziliere din contractul lui Haaland, comisionul cerut de agentul fotbalistului, Mino Raiola, și un salariu de 36 de milioane de euro pentru primul an petrecut de norvegian pe Bernabeu.

Avertisment pentru Barcelona cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland

Barcelona va încerca, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, să obțină un transfer important în următoarea perioadă. Principalele ținte ale catalanilor sunt Erling Haaland și Kylian Mbappe, pentru transferurile cărora se mai luptă și alte cluburi importante din Europa.
Înainte de a începe asaltul asupra celor două staruri de la Borussia Dortmund și PSG, un fost fotbalist de la Barcelona i-a avertizat pe oficialii de pe Camp Nou cu privire la aceste mutări. Albert Ferrer a declarat că, din punctul său de vedere, nici Mbappe, nici Haaland nu ar reuși să strălucească în tricoul blaugrana, fotbalul din Spania fiind diferit față de cel cu care sunt obișnuiți la actualele lor echipe.
"Cred în continuare că Barcelona se poate lupta pentru trofee chiar și acum. Dar consider că au nevoie de un atacant care să facă diferența. Dacă ne uităm la marile cluburi, majoritatea au un vârf de top care marchează 20 de goluri pe sezon. Ăsta e un lucru care îi lipsește Barcei.
Să vedem cum merge cu Memphis Depay, dar el nu este un număr 9 veritabil. Nu uitați că Barcelona i-a pierdut pe Messi și Suarez în doi ani, asta înseamnă o medie de 50 de goluri pe sezon.
Pentru a putea câștiga trofee au nevoie de un atacant de top, dar trebuie să luăm în considerare că felul în care joacă este unul aparte. Vor avea meeru 70% posesie, iar asta înseamnă că adversarii ei se vor apăra jos și nu vor lăsa niciun spațiu.
Nu spun că Kylian Mbappe sau Erling Haaland nu s-ar putea acomoda, dar e posibil să nu joace în stilul care le convine cel mai mult - să alerge prin spatele fundașilor contra unei linii defensive avansate. Așa că are nevoie de un atacant, dar trebuie să fie atentă la profilul lui, având în vedere aceste circumstanțe și filosofia de joc", a declarat Albert Ferrer.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
26/11/2022 LA 21:33
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
26/11/2022 LA 20:33