Pierre-Emerick Aubameyang a avut nevoie de trei partide pentru a marca în tricoul Barcelonei. Fostul căpitan al celor de la Arsenal, ajuns în această iarnă pe Camp Nou, a înscris un hattrick, în victoria de pe terenul celor de la Valencia, asta după ce arbitrul a decis că jucătorul din Gabon a fost cel care a înscris al patrulea gol, nu Pedri. Barcelona s-a impus cu 4-1 pe Mestalla, într-o partidă în care a mai înscris Frankie de Jong pentru oaspeți și Carlos Soler pentru gazde.
Citește și:
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 18 ORE

Aubameyang hattrick-uri în 4 din cele 5 ligi de top ale Europei

Cu ocazia acestei partide, Pierre-Emerick Aubameyang a devenit primul jucător din acest secol care a marcat câte un hattrick în Ligue 1, Bundesliga, Premier League și La Liga. Primul a venit în februarie 2012, împotriva lui Lorient, pe vremea când evolua la Saint-Etienne, la doar două luni după ce semnase cu echipa franceză.
Atunci când s-a transferat în Germania, la Borussia Dortmund, Aubameyang a reușit un hattrick chiar în meciul de debut, contra celor de la FC Augbsurg. În schimb, la Arsenal, gabonezul a fost nevoit să aștepte cel mai mult pentru a reuși în hattrick în Premier League. Primul hattrick în campionat a venit abia în februarie 2021, contra lui Leeds, cu toate că mai marcase trei goluri într-o partidă în mai 2019, chiar împotriva Valenciei.
În urma acestui succes, Barcelona ajunge pe locul 4, cu 42 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, cea care are o partidă mai puțin disputată. Acum, elevii lui Xavi își îndreaptă atenția către returul din Europa League, de la Napoli. În partida de pe Camp Nou, Barcelona și Napoli au terminat la egalitate, 1-1.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
IERI LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58