Pique îşi doreşte ca Messi să rămână şi în sezonul 2021/2022 pe Camp Nou, în ciuda faptului că înţelegerea dintre cele două părţi a expirat la sfârşitul lunii iunie. S-a vehiculat faptul că argentinianul s-ar fi înţeles cu conducerea Barcelonei pentru un nou contract, însă momentan Messi ezită să dea cu pixul, iar motivele nu sunt cunoscute.

Pique, încrezător că Messi va rămâne: "Aşteptăm să semneze"

Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 5 ORE
De 13 sezoane la Barcelona, fundaşul este nerăbdător să fie din nou coleg cu Messi, după ce contractul argentinianului a expirat la finalul lunii iunie: "Aşteptăm să semneze prelungirea contractului pentru a se alătura grupului. Sper că este convins să rămână", a fost mesajul lui Pique pentru Messi.
Barcelona a avut un început dezastruos în sezonul 2020/2021, care s-a dovedit decisiv în parcursul lor de-a lungul campionatului. Catalanii au revenit în lupta pentru titlu, însă pentru scurt timp, iar ultimele săptămâni ale sezonului au fost decisive, astfel Atletico s-a impus.
La Liga este descrisă drept "fundaţia pentru restul sezonului", iar Pique este înfometat de un început cât mai consistent pentru echipa sa de club pe plan intern: "Încep acest sezon cu acelaşi entuziasm precum l-am început pe primul", a adăugat fundaşul.
"Trebuie să încercăm să începem bine. În general, atunci când reuşim să cucerim campionate, se datorează faptului că avem un ritm bun, susţinut, încă de la început şi reuşim să ne construim un anumit avantaj pe care îl menţinem. Vom încerca să facem acelaşi lucru în acest sezon şi sperăm ca Real Madrid şi Atletico să nu se descurce la fel de bine precum în sezonul trecut".
Liga
Koeman, foarte greu de dat afară de la Barcelona! Olandezul va încasa o sumă imensă dacă va fi demis
ACUM 12 ORE
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
IERI LA 21:01