Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique nu concepe ca Messi să plece de la Barcelona: "Sper că este convins să rămână"

Romeo Ene

Actualizat 31/07/2021 la 09:57 GMT+3

Gerard Pique, fundaşul Barcelonei, nu vrea să audă de o eventuală plecare a lui Messi de la Barcelona. Acesta speră că argentinianul îşi va prelungi contractul cu catalanii, chiar dacă anunţul va veni mai târziu decât se estima.

Gerard Pique Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Pique îşi doreşte ca Messi să rămână şi în sezonul 2021/2022 pe Camp Nou, în ciuda faptului că înţelegerea dintre cele două părţi a expirat la sfârşitul lunii iunie. S-a vehiculat faptul că argentinianul s-ar fi înţeles cu conducerea Barcelonei pentru un nou contract, însă momentan Messi ezită să dea cu pixul, iar motivele nu sunt cunoscute.

Pique, încrezător că Messi va rămâne: "Aşteptăm să semneze"

De 13 sezoane la Barcelona, fundaşul este nerăbdător să fie din nou coleg cu Messi, după ce contractul argentinianului a expirat la finalul lunii iunie: "Aşteptăm să semneze prelungirea contractului pentru a se alătura grupului. Sper că este convins să rămână", a fost mesajul lui Pique pentru Messi.
Barcelona a avut un început dezastruos în sezonul 2020/2021, care s-a dovedit decisiv în parcursul lor de-a lungul campionatului. Catalanii au revenit în lupta pentru titlu, însă pentru scurt timp, iar ultimele săptămâni ale sezonului au fost decisive, astfel Atletico s-a impus.
La Liga este descrisă drept "fundaţia pentru restul sezonului", iar Pique este înfometat de un început cât mai consistent pentru echipa sa de club pe plan intern: "Încep acest sezon cu acelaşi entuziasm precum l-am început pe primul", a adăugat fundaşul.
"Trebuie să încercăm să începem bine. În general, atunci când reuşim să cucerim campionate, se datorează faptului că avem un ritm bun, susţinut, încă de la început şi reuşim să ne construim un anumit avantaj pe care îl menţinem. Vom încerca să facem acelaşi lucru în acest sezon şi sperăm ca Real Madrid şi Atletico să nu se descurce la fel de bine precum în sezonul trecut".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo