Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique, prima "victimă" a noilor reguli impuse de Xavi la Barcelona! Ce a decis noul antrenor al catalanilor

Alex Masgras

Actualizat 10/11/2021 la 10:42 GMT+2

Xavi a revenit la Barcelona, de data aceasta în calitate de antrenor, iar fostul mijlocaș este hotărât să restabilească disciplina la echipa catalană, atât în ceea ce privește viața sportivă, dar și cea extrasportivă a fotbaliștilor.

Pique and Xavi (Reuters)

Credit imagine: Reuters

Xavi Hernandez este noul antrenor al Barcelonei, ceea ce înseamnă că lucrurile la echipa de pe Camp Nou se vor schimba în mod drastic în ceea ce privește disciplina jucătorilor, atât în ceea ce privește viața sportivă, dar și cea extrasportivă a acestora.
Xavi vrea ca fotbaliștii săi să fie concentrați 100% în ceea ce privește echipa, iar potrivit presei din Spania, primul jucător care a avut de suferit în urma noilor reguli ale fostului mijlocaș este unul dintre veteranii echipei catalane. Mundo Deportivo scrie că Xavi i-a anulat deja un interviu lui Gerard Pique care nu avea legătură cu echipa.

Xavi i-a anulat un interviu lui Gerard Pique

Concentrarea trebuie să fie maximă pentru toți jucătorii Barcelonei, iar Xavi vrea să se asigure că toată lumea va respecta noile reguli, fie că vorbim despre jucătorii tineri, de perspectivă ai catalanilor sau despre veteranii echipei și chiar foștii coechipieri ai noului antrenor.
Gerard Pique, unul dintre cei mai importanți și reprezentativi jucători ai Barcelonei din ultimul deceniu, avea programat un interviu în această săptămână. Profitând de pauza pentru echipele naționale, Pique plănuia să meargă la o emisiune tv din Spania pentru a promova Cupa Davis și a vorbi despre proiectele sale personale.
Cu toate acestea, Xavi a discutat cu Pique să nu mai meargă la această emisiune, care ar fi trebuit să aibă loc la Madrid, la o oră destul de târzie. Acest interviu anulat vine în contextul în care Pique este accidentat și nu a participat la prima ședință de antrenament a noului tehnician al Barcelonei. Chiar și în aceste condiții, Xavi ține foarte mult la disciplină și vrea ca toți jucătorii săi să fie concentrați exclusiv pe fotbal.
În ciuda accidentării și a neparticipării la primul antrenament, atât Gerard Pique, cât și Nico Gonzalez și Eric Garcia, ceilalți jucători indisponibili de la Barcelona, au fost ținuți la curent cu ceea ce s-a întâmplat la prima ședință condusă de Xavi.
Primul meci oficial al lui Xavi pe banca Barcelonei va avea loc pe Camp Nou, în derby-ul local contra celor de la Espanyol, pe 20 noiembrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo