A apărut o nouă comparație între Kylian Mbappe și Erling Haaland. Gerard Pique a vorbit despre cei doi tineri fotbaliști într-un dialog cu Gary Neville.
Fundașul Barcelonei a amintit că a jucat doar împotriva starului de la PSG, dar asta nu l-a împiedicat să vorbească și despre calitățile atacantului de la Borussia Dortmund.
Pique s-a arătat încântat de prestațiile celor doi fotbaliști, care ar putea face subiectul unor transferuri de top în această vară și pe care îi vede în viitor câștigători ai Balonului de Aur, și a spus că Mbappe are un avantaj în fața lui Haaland.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
"Sunt doi dintre cei mai buni jucători în acest moment. Sunt foarte tineri și amândoi au potențialul de a câștiga Balonul de Aur, cu siguranță. Cred că Haaland este mai mult un atacant pur, foarte puternic și care marchează o mulțime de goluri.
Mbappe este un jucător mai complet, poate evolua ca aripă sau ca atacant central. Nu am avut ocazia să joc împotriva lui Haaland, am jucat împotriva lui Mbappe. Este greu să alegi între ei", a declarat Gerard Pique pentru Gary Neville la The Overlap.
Citește și:

IBRAHIMOVIC I-A COMPARAT PE MBAPPE ȘI HAALAND

Și Zlatan Ibrahimovic a vorbit, la finalul anului 2021, despre Mbappe și Haaland. Suedezul a recunoscut că este impresionat de ambii tineri, dar a dat de înțeles că îi place mai mult stilul lui Mbappe, deoarece îi aduce aminte de Ronaldo Nazario, care a fost idolul său în copilărie.
"Îmi plac jucătorii eleganți. Îmi plac acei fotbaliști care prevestesc lucrurile înainte de a se întâmpla. Cred că Mbappe îmi amintește mult de Ronaldo Nazario, jocul lui este foarte elegant", a spus Zlatan, citat de Marca.
Vorbind despre Haaland, fotbalistul lui AC Milan a admis că îl admiră foarte mult pentru inteligența sa de a se concentra doar pe a marca goluri.
"Când vorbim despre fotbaliști tineri, trebuie să vorbim și despre Haaland. E foarte bun, pentru că eu cred că e obsedat de goluri. Și nu, el nu face mai mult decât trebuie, este concentrat doar pe goluri. Și asta e ceva ce poți vedea la alți jucători.
Sunt fotbaliști care cred că pot face mai mult decât sunt capabili, iar asta nu este inteligență. La Haaland văd acea inteligență. Vrea doar să marcheze goluri, știe că poate și nu încearcă decât să facă ceea ce știe mai bine", a menționat Zlatan.
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
30/06/2022 LA 14:57
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58