Barcelona are deja un plan B, în cazul în care Robert Lewandowski nu va ajunge în această vară pe Camp Nou. Atacantul celor de la Villarreal, Gerard Moreno, este alternativa catalanilor, în cazul în care nu vor reuși să obțină semnătura atacantului polonez, potrivit Sport.
Sursa mai sus menționată anunță că Moreno ar avea o clauză de 100 de milioane de euro în contractul său cu Villarreal, dar semifinalista din sezonul trecut de UEFA Champions League ar fi dispusă să îl lase pe spaniol să plece pentru o sumă mult mai mică, în jurul a 40 de milioane de euro.
În vârstă de 30 de ani, Gerard Moreno a marcat 13 goluri în 27 de partide pentru Villarreal în toate competițiile din acest sezon. De asemenea, el mai are 17 selecții pentru naționala Spaniei, marcând 5 goluri.
Liga
Un jucător de 100 de milioane de € i-a spus da lui Xavi! Barcelona încearcă o mutare de răsunet
04/07/2022 LA 06:47
https://i.eurosport.com/2022/03/17/3339156.jpg
El a ajuns la Villarreal în vara anului 2018 de la Espanyol, atunci când "submarinul galben" a plătit pentru aducerea acestuia suma de 20 de milioane de euro.
Barcelona poate avea însă concurență chiar din La Liga. Atletico Madrid este o altă echipă care a pus ochii pe atacantul de 30 de ani, acesta viind văzut de către Diego Simeone ca un posibil înlocuitor al lui Luis Suarez, cel care a părăsit echipa de pe Wanda Metropolitano la finalul sezonului trecut.
Citește și:

Robert Lewandowski a dat de înțeles că Barcelona este singurul club cu care negociază

Până la un posibil transfer al lui Gerard Moreno la Barcelona, clubul catalan încearcă să îl aducă pe Robert Lewandowski pe Camp Nou. Atacantul polonez nu vrea să mai continue la Bayern Munchen, chiar dacă mai are contract cu bavarezii pentru încă un sezon.
Lewandowski a fost deranjat de modul în care a fost tratat în ultimele luni de către Bayern, iar într-un interviu recent oferit presei din Polonia, atacantul de 33 de ani a dezvăluit că lista cluburilor interesate de serviciile sale nu este una lungă:
"Lista cluburilor interesate de mine nu este foarte lungă. Se vorbește foarte mult despre un anume club. Nu iau în considerare alte oferte", a spus Lewandowski.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29