După ce a scăpat de Covid-19, Lionel Messi a mers luna trecută în Barcelona pentru a participa la ziua de naștere a lui Xavi. Fostul jucător al catalanilor s-a întâlnit la petrecere și cu alți foști coechipieri, cum ar fi Jordi Alba și Sergio Busquets.
Jurnaliștii catalani de la publicația El Nacional au anunțat acum unul dintre subiectele pe care le-au discutat Messi și Xavi. Conform sursei citate, fotbalistul de la PSG l-ar fi sfătuit pe antrenorul Barcelonei să nu îl transfere pe Xavi Simons pe Camp Nou.
Sportivul în vârstă de 18 ani a ratat zilele trecute o lovitură de la 11 metri care s-a dovedit a fi decisivă în meciul dintre PSG și Nice din Cupa Franței, parizienii fiind eliminați din competiție.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM O ZI
În aceste condiții, Messi i-ar fi spus lui Xavi că tânărul fotbalist nu este încă la nivelul potrivit pentru a juca în tricoul blaugrana: "Simons nu este pregătit pentru nivelul de la Barcelona și nu-și justifică pretențiile salariale", ar fi spus argentinianul.
Citește și:

SINGURELE MOMENTE DE FERICIRE ALE LUI MESSI DUPĂ TRANSFERUL LA PSG

Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar nu a reușit să se acomodeze în Franța. Jurnaliștii din Spania au analizat la începutul lunii februarie motivele pentru care fostul decar al Barcelonei nu a reușit până acum să dea același randament în tricoul celor de la PSG, cum făcea pe Camp Nou.
Potrivit celor de la El Confidencial, Messi nu-și găsește locul în Franța și este fericit doar când merge în Spania sau Argentina, simțindu-le lipsa prietenilor și nefiind fericit cu vremea din Paris și cu limba franceză.
"Singurele momente de fericire pe care Messi le trăiește sunt atunci când se întoarce în țara lui natală sau când merge în vizită la Barcelona. La PSG nu este capabil să formeze o legătură cu noii coechipieri. A trecut destul timp și ar fi trebuit să vedem un fotbalist care este dornic și plin de viață. Clubul i-a pus la dispoziție tot felul de servicii pentru a-i facilita acomodarea. Un șofer îl duce la antrenamente, altul îi transportă familia, iar un profesor privat de franceză le predă limba lui, soției și copiilor.
Prima dată, familia a locuit într-un hotel de lux și apoi s-a mutat într-o zonă metropolitană, pentru a sta într-o casă de 300 de metri pătrați și a fi aproape de conaționalii Angel Di Maria și Leandro Paredes.Noua casă a lui Messi nu are nici terenul de fotbal, nici piscina și nici grădina vilei din Bellamar, unde trăia în trecut. Limba, vremea și prietenii sunt lucrurile cărora Leo Messi le duce lipsa", se arată pe site-ul El Confidencial.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00