Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în această iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Presa din Spania este nerăbdătoare cu privire la transferul lui Mbappe. Jurnaliștii au scris astăzi despre pregătirile care se fac în cadrul clubului blanco pentru negocierile cu atacantul de 23 de ani.
Cei de la As au scris că Mbappe, care își dorește "să joace la Real Madrid din sezonul viitor, va fi liber să negocieze în doar 5 zile" și că gruparea din capitala Spaniei "vrea să închidă operațiunea cât mai curând posibil". Totodată, aceștia au amintit că 'galacticilor' le va fi mai ușor acum să-l transfere pe francez, pentru că acesta rămâne cu mai puțin de 6 luni de contract.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16
În plus, jurnaliștii publicației Marca au scris că "Mbappe are acum clar viitorul, care presupune purtarea tricoului lui Real Madrid din sezonul următor. O operațiune foarte avantajoasă pentru 'albi', care ar obține unul dintre cei mai buni jucători de pe planetă la cost zero."
Citește și:

Real Madrid trebuie să o anunțe pe PSG când începe negocierile cu Mbappe

Conform Regulamentului și Statutului de Transfer al jucătorilor al celor de la FIFA, șefii lui Real Madrid sunt obligați să îi anunțe pe cei de la PSG în momentul în care vor începe negocierile cu Mbappe.
"Un club care dorește să încheie un contract cu un jucător profesionist trebuie să-și comunice în scris intenția clubului la care este legitimat fotbalistul înainte de a începe negocierile cu acesta", se arată în documentul oficial, care anunță și că "orice încălcare a acestei prevederi va fi supusă sancțiunilor corespunzătoare".
Obligativitatea celor de la Real Madrid de a-i informa pe parizieni cu privire la negocierile cu Mbappe este stipulată și în Regulamentul General al Federației Spaniole de Fotbal.
Atacantul francez este liber să semneze cu orice club vrea din această iarnă, când intră în ultimele 6 luni de contract. Fotbalistul ar plănui să nu semneze un contract cu Real Madrid până la data de 9 martie, când are loc returul dintre PSG și trupa blanco, din optimile Champions League. Mbappe ar fi luat această decizie pentru a nu intra în conflict cu suporterii parizienilor.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25