Plecarea lui Messi de la Barcelona creează o presiune uriașă la clubul catalan. Joan Laporta este învinuit de o bună parte a apropiaților clubului că nu a făcut suficient pentru ca Messi să poată continua pe Camp Nou.
Plecarea argentinianului nu va rămâne fără urmări în cadrul clubului catalan, iar primele dintre ele au survenit la numai câteva ore distanță de conferința de presă prin care argentinianul și-a luat adio de la Barcelona.
Jaume Llopis, membru al Comision Espai Barca, comisie care se ocupă de proiectul de transformare a facilităților clubului, și-a dat demisia. Acesta nu s-a rezumat doar să-și părăsească funcția, ci a avut și o replică acidă la adresa președintelui Joan Laporta.
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 3 ORE

Laporta, acuzat de plecarea lui Messi

Printr-o scrisoare deschisă, Llopis l-a criticat pe oficialul catalan că nu a depus toate eforturile pentru a-l păstra pe Messi, insinuând că plecarea argentinianului o va ajuta indirect și pe merea rivală Real Madrid.
"Dragă Joan:
M-ai dezamăgit, credeam că ești singurul capabil să-l înfrunți pe Florentino. Îmi lipsesc informații, dar sunt sigur că se putea face mult mai mult pentru ca Messi să rămână. Messi a fost un patrimoniu important al Barcelonei.
Vom vedea când va apărea Superliga, dacă va apărea și, între timp, vom privi cum va consolida PSG și va facilita transferul lui Mbappé la Madrid. Planul perfect al lui Florentino. Vei intra în istorie ca președintele care l-a concediat pe Messi.
Îți mulțumesc pentru încrederea de a mă numi la comisia Espai Barça și, deși nu există nicio numire oficială sau responsabilitate, cred că am contribuit cu lucruri pozitive, dar mă simt obligat să demisionez pentru că vreau să fiu liber să-mi exprim opiniile.
Îți doresc succes.", a fost mesajul lui Llopis pentru Laporta, publicat de sport.es.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 4 ORE
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 8 ORE