Lionel Messi s-a despărțit în lacrimi de Barcelona, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Stadionul Camp Nou. Argentinianul a declarat răspicat că nu și-a dorit să plece de la clubul la care a scris istorie în ultimii 17 ani, dar că situația delicată a clubului din punct de vedere financiar l-a împins la acest lucru.
La numai câteva ore distanță de la emoționantul eveniment, Messi a avut o nouă reacție, de data aceasta în mediul online. Într-o postare publicată pe contul personal de Facebook, argentinianul a ținut să le repete fanilor că plecarea sa nu este definitivă și că într-o zi se va întoarce la clubul catalan.
"Mi-ar fi plăcut să plec altfel, deși cred că niciodată un rămas bun nu poate fi un lucru drăguț... Mi-ar fi plăcut sărămân aici, am făcut totul pentru asta, dar nu s-a putut. Am doar cuvinte de apreciere pentru toți cei care mi-au fost alături în atâția ani la acest club. Și pentru fanii noștri, mi-au dat toată dragostea lor și am încercat să le-o dau înapoi, oferind totul pentru acest tricou. Plec, dar nu e un adio, ne vom revedea mai târziu.", a scris Messi pe Facebook.
Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM O ORĂ

Messi, foarte aproape de a semna cu PSG

În conferința de presă de astăzi Messi a recunoscut că există posibilitatea de a merge la PSG. Se pare că lucrurile s-au mișcat cu repeziciune și argentinianul este foarte aproape să-și pună semnătura pe un contract cu gruparea pariziană.
Conform presei franceze, Messi va semna pe 2 ani cu PSG, cu opțiunea de prelungire pe încă unul. Salariul argentinianului va fi unul pe măsura faimei sale: 40 de milioane de € anual.
Dacă Messi va ajunge pe Parc de Princes, PSG ar deveni un adevărat dream-team al fotbalului european, devenind principala favorită la câștigarea Champions League. Pe lângă Messi, parizienii i-au mai înregimentat în această vară și pe Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Wijnaldum.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 4 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 21 ORE