Vestea despărțirii dintre Barcelona și superstarul Leo Messi a picat ca un șoc pentru toți fanii fotbalului de pretutindeni. Indiferent de culorile pe care le iubești. Legendarul Messi a părăsit gruparea de pe Camp Nou după mai bine de 20 de ani și a lăsat în urmă o listă lungă de recorduri, care va fi greu de egalat.
Ronald Koeman a postat pe Instagram o poză în care apare alături de Leo Messi și i-a transmis superstarului argentinian un mesaj emoționant.
"Încă îmi este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru FC Barcelona. Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, Leo Messi! M-am bucurat cu adevărat de sezonul în care am lucrat împreună. Sunt impresionat de etica ta de lucru şi de dorinţa ta de a câştiga. Asta te face cel mai bun jucător din lume. Vă doresc ţie şi familiei tale toate cele bune!", a scris Koeman pe Instagram.
Women's Champions League
Xavi dezamăgit de prestația catalanilor în meciul cu Bayern. "Ne-au dominat complet"
27/10/2022 LA 06:39

Leo Messi, tot mai aproape de PSG

FC Barcelona a anunțat sâmbătă că Messi va vorbi într-o conferință de presă care va avea loc mâine de la ora 13, pe Camp Nou. Este de așteptat ca argentinianul să facă lumină în cazul plecării sale de la Barcelona, ținând cont că acesta nu obișnuiește să vorbească în public foarte des.
După ce Pep Guardiola a spus că Messi nu se află în planurile echipei sale, toate semnele arată că fostul căpitan de la Barcelona va ajunge la PSG, totul fiind doar o chestiune de timp până când argentinianul va fi prezentat de clubul din capitala Franței.
Mohammed bin Hamas, fratele emirului Qatarului, a anunțat pe pagina sa de Twitter că transferul lui Messi este rezolvat, iar anunțul oficial al clubului se va face în curând: "Negocierile au fost oficial încheiate. Anunțul, în curând", a scris pe Twitter șeicul din Qatar.
Fotbal
Joan Laporta continuă să susțină ideea creării unei Superligi Europene, însă cu anumite condiții
08/10/2022 LA 13:47
Fotbal
Atacantul care impresionează Europa, însă pe care Xavi nu s-a putut baza. "Îl avem pe Lewandowski"
08/10/2022 LA 13:04