În timpul partidei dintre Barcelona și Alaves de luna trecută, Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii, iar acesta a fost schimbat după 41 de minute. Acesta a fost supus imediat unor investigații, iar medicii au descoperit că Aguero a suferit un episod tahicardic, fiindu-I depistate bătăi accelerate ale inimii.
Inițial, oficialii Barcelonei au anunțat că fotbalistul argentinian va lipsi cel puțin 3 luni, timp în care va fi sub observația medicilor, au apărut noi informații îngrijorătoare legate de starea de sănătate a lui Segio Aguero. Astfel, potrivit presei catalane, probleme lui Aguero par a fi mai grave decât s-a crezut inițial, iar acest lucru îi poate încheia cariera în mod prematur.
După ce aceste informații au apărut în presă, Sergio Aguero a ținut să transmită un mesaj pe contul său de Twitter, spunând că urmează în continuare instrucțiunile primite de la medici și va verifica progresul stării sale de sănătate în următoarele 90 de zile.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
"După ultimele zvonuri apărute, pot spune că urmez instrucțiunile primite de la medicii clubului, fac teste, urmez tratamentul și verific progresul meu în următoarele 90 de zile. Întotdeauna pozitiv", a fost mesajul lui Sergio Aguero postat pe contul său de Twitter.

Selecționerul Argentinei, mesaj de susținere pentru Aguero

În aceste zile, Argentina urmează să dispute două partide în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Prima va fi în această noapte în Uruguay, urmând ca săptămâna viitoare să primească vizita Braziliei.
Înaintea acestor partide, selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a avut un mesaj pentru Sergio Aguero, unul dintre cei mai importanți jucători ai reprezentativei "pumelor" din ultimii ani.
https://i.eurosport.com/2021/03/12/3010631.jpg
"În ceea ce îl privește pe Kun, da, am vorbit și am schimbat câteva mesaje. Pe lângă faptul că este un fotbalist foarte bun, este și o persoană pe care o apreciem enorm. Suntem triști pentru că trece prin aceste momente, nimeni nu merită să treacă prin așa ceva. Sperăm că se va recupera și va reveni pe teren cât mai curând. Are toată susținerea noastră", a declarat Lionel Scaloni.
Pentru naționala Argentinei, Sergio Aguero a înscris 41 de goluri în 101 partide, fiind și unul dintre jucătorii importanți ai "pumelor" în succesul din această vară de la Copa America.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36