Lionel Messi a cucerit pentru a 7-a oară în carieră Balonul de Aur. Argentinianul l-a devansat în cursa din acest sezon pe Robert Lewandowski. Pe locul 3 în această ierarhie s-a clasat Jorginho.
"Este uimitor să fiu din nou aici. Acum doi ani am spus că sunt ultimii mei ani ai carierei, iar acum sunt din nou aici. Sunt foarte fericit, foarte entuziasmat și gata să lupt pentru noi provocări. Nu știu cât mai am de jucat, dar sper să fie cât mai mult", au fost primele cuvinte ale argentianului după ce a primit Balonul de Aur!
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM 14 ORE

Primele reacții ale lui Lionel Messi: "O mare parte a acestui trofeu se datorează pentru ce am făcut în Copa America"

Apoi, Messi a ținut apoi să le mulțumească celor care l-au ajutat să ajungă din nou în vârf.
"Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei de la FC Barcelona și Paris, dar mai ales celor de la naționala Argentinei. Am mai câștigat acest premiu în trecut, dar am avut mereu senzația că ceva încă lipsește, iar anul acesta am reușit săcâștig un titlu major și cu echipa națională. O mare parte a acestui trofeu se datorează pentru ce am făcut în Copa America, așa că, mulțumită colegilor mei, acest trofeu este și al echipei. Soția mea, copiii mei, tatăl meu, mama mea sunt aici", a precizat Messi.

Messi, zeul fotbalului! Argentinianul a câștigat 7 Baloane de Aur între 2009 și 2021

Discursul celui mai bun fotbalist al lumii a conținut și cuvinte referitoare la principalul adversar în lupta pentru Balonul de Aur, Robert Lewandowski. "Este o mare onoare să te lupți cu Robert Lewandowski. Anul trecut tu ai fost câștigătorul (n.r. s-a adresat în acel moment atacantului de la Bayern) și cred că France Football ar trebui să ți-l dea (trofeul nu s-a decernat în 2020)", a mai declarat Messi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ZI