Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Problemele nu se mai opresc la Barcelona! Accidentarea lui Kun Aguero este mai gravă, cât va lipsi

Razvan Circeag

Publicat 09/08/2021 la 14:20 GMT+3

Chiar dacă inițial s-a vorbit despre o accidentare care îl va ține departe de gazon timp de 3-4 săptămâni pe Kun Aguero, se pare că lucrurile sunt mai grave. Atacantul proaspăt transferat la Barcelona va lipsi mai mult.

Sergio Aguero at his Barcelona presentation, Camp Nou, Barcelona, May 31, 2021

Credit imagine: Getty Images

Sergio Aguero a sosit în această vară la Barcelona, după ce s-a despărțit de Manchester City. Atacantul argentinian și-a dorit mult un transfer pe Camp Nou și pentru a juca alături de Leo Messi, bunul său prieten și coleg de la naționala Argentinei.
Pe lângă faptul că nu va mai fi coleg cu Messi, pentru că acesta s-a despărțit oficial de clubul blaugrana zilele trecute, ghionionul nu se oprește aici. Ronald Koeman nu se va putea baza pe serviciile lui Aguero timp de aproximativ 10 săptămâni, după ce acesta a suferit o accidentare la tendonul de la gamba sa dreaptă. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.
Potrivit jurnaliștilor La Porteria, atacantul argentinian nici nu mai vrea să continue la Barcelona din cauza plecării lui Messi. Aceștia precizează că s-ar simți înșelat de către șefii de pe Camp Nou, care i-au promis că va juca în compania lui Messi.

BARCELONA ARE SERIOaSE PROBLEME CU ACCIDENTĂRILE

Clement Lenglet are și el o problemă la genunchi și va lipsi în jur de 2 săptămâni. Accidentarea francezului nu este atât de gravă, dar sursa citată notează că dacă nu este tratată corespunzător s-ar putea ajunge la o operație.
În plus, Ousmane Demble și Ansu Fati sunt în continuare indisponibili, în urma gravelor accidentări suferite.
Singura veste bună pentru Ronald Koeman este recuperarea completă a lui Philipe Coutinho. Brazilianul a fost în lotul Barcelonei în partida amicală cu Juventus, însă nu a evoluat niciun minut.
Barcelona va juca primul meci oficial al noului sezon pe 15 august, în La Liga, împotriva celor de la Real Sociedad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo