Sergio Aguero a sosit în această vară la Barcelona, după ce s-a despărțit de Manchester City. Atacantul argentinian și-a dorit mult un transfer pe Camp Nou și pentru a juca alături de Leo Messi, bunul său prieten și coleg de la naționala Argentinei.
Pe lângă faptul că nu va mai fi coleg cu Messi, pentru că acesta s-a despărțit oficial de clubul blaugrana zilele trecute, ghionionul nu se oprește aici. Ronald Koeman nu se va putea baza pe serviciile lui Aguero timp de aproximativ 10 săptămâni, după ce acesta a suferit o accidentare la tendonul de la gamba sa dreaptă. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.
Liga
Xavi vrea să transfere la Barcelona de la fosta sa echipă! Pe cine își dorește pe Camp Nou
22/11/2021 LA 09:46
Potrivit jurnaliștilor La Porteria, atacantul argentinian nici nu mai vrea să continue la Barcelona din cauza plecării lui Messi. Aceștia precizează că s-ar simți înșelat de către șefii de pe Camp Nou, care i-au promis că va juca în compania lui Messi.

BARCELONA ARE SERIOaSE PROBLEME CU ACCIDENTĂRILE

Clement Lenglet are și el o problemă la genunchi și va lipsi în jur de 2 săptămâni. Accidentarea francezului nu este atât de gravă, dar sursa citată notează că dacă nu este tratată corespunzător s-ar putea ajunge la o operație.
În plus, Ousmane Demble și Ansu Fati sunt în continuare indisponibili, în urma gravelor accidentări suferite.
Singura veste bună pentru Ronald Koeman este recuperarea completă a lui Philipe Coutinho. Brazilianul a fost în lotul Barcelonei în partida amicală cu Juventus, însă nu a evoluat niciun minut.
Barcelona va juca primul meci oficial al noului sezon pe 15 august, în La Liga, împotriva celor de la Real Sociedad.
Liga
Sergio Aguero, obligat să-și încheie cariera de jucător?! Anunț îngrijorător din Spania
12/11/2021 LA 10:40
Liga
Mesajul lui Sergio Aguero după ce medicii l-au anunțat că va lipsi cel puțin 3 luni de pe teren
02/11/2021 LA 09:18