PSG și Real Madrid au avut un schimb dur de replici în ultima perioadă. Madrilenii au încercat să-l transfere pe Kylian Mbappe înaintea acestui sezon, dar toate ofertele au fost refuzate, parizienii sperând că-l vor convinge pe starul francez să semneze prelungirea contractului. Realul are însă prima șansă și ar putea da o adevărată lovitură în vara viitoare, semnându-l gratis pe atacant.
Florentino Perez pregătește însă și alte achiziții, care să aducă un suflu proaspăt formației de pe Bernabeu, iar transferul lui Camavinga a fost doar primul pas. Madrilenii sunt conștienți că e nevoie de jucători mai tineri la mijlocul terenului, deoarece tripleta Modric - Kroos - Casemiro nu mai poate ține ritmul.
Aurelien Tchouameni, vedeta lui AS Monaco, este următoarea țintă a galacticilor, iar pentru a-i face loc în echipă, Realul este dispus să-l vândă pe Casemiro, care deși este unul dintre cei mai buni mijlocași din lume, are un salariu foarte mare și, în plus, are deja 29 de ani.
La Liga
Cel mai bun fundaș de la Mondial, sfătuit de omul care l-a lansat să se transfere la Real Madrid
ACUM 15 ORE
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

PSG, interesată de transferul lui Casemiro

Brazilianul care joacă la Real Madrid din 2013 ( a fost împrumutat un sezon la Porto) nu duce însă lipsă de oferte, iar PSG pare a fi cea mai probabilă destinație a sa. Francezii au nevoie de un mijlocaș central, în condițiile în care Ander Herrera și Idrissa Gueye au ambii câte 32 de ani și nu mai reprezintă soluții viabile pentru viitor. În plus, Wijnaldum nu se simte foarte confortabil la Paris, iar randamentul său a fost mult sub așteptări în debutul acestui sezon.
Potrivit thehardtackle.com, Casemiro este văzut ca soluția ideală pentru a face pereche la mijlocul terenului cu Marco Verratti, iar francezii sunt dispuși să scoată din buzunar în jur de 70 de milioane de € pentru transferul brazilianului în vara viitoare.
Pe lângă PSG, Casemiro este un punct de interes și pentru granzii din Premier League, dar forța financiară a parizienilor ar putea fi din nou decisivă.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
IERI LA 16:07
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50