Barcelona a fost învinsă de Bayern Munchen, scor 0-3, în prima etapă a grupelor Champions League, iar după meci au apărut tot felul de informații în presa din Spania potrivit cărora Ronald Koeman este "pe făraș" pe Camp Nou. Conform presei catalane, șefii de pe Camp Nou ar fi avut o ședință după meciul din UCL în care au discutat despre demiterea olandezului.
Unii dintre oficiali este de părere că antrenorul trebuie să plece imediat de la echipă, chiar dacă acest lucru ar însemna ca Barcelona să-i achite 12 milioane de euro, iar alții vor să-i mai dea o șansă tocmai pentru a nu risca să-i plătească o asemenea sumă olandezului. În final, reprezentanții clubului s-ar fi decis să ia o hotărâre finală în ceea ce-l privește pe tehnicianul olandez în funcție de rezultatele pe care echipa le va obține în partidele cu Granada, Cadiz și Levante din La Liga.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona nu bagă în seamă Champions League! Anunțul lui Koeman: "Nu ni se poate cere asta!"
ACUM 8 ORE

Ce se întâmplă cu Ronald Koeman la Barcelona

La conferința de presă de dinaintea meciului de luni contra Granadei, Ronald Koeman a părut iritat de jurnaliștii care l-au întrebat din nou de posibilitatea de a fi demis. Olandezului i-a fost cerută demisia de către fani, însă Koeman a spus la conferință că nu are cum să mulțumească pe toată lumea și a oferit o explicație pentru rezultatele nemulțumitoare ale echipei.
"Sunt lucruri exagerate. Există schimbări la echipă, accidentări și mulți jucători tineri. Înainte de meciul cu Bayern am fost întrebat dacă îmi voi prelungi contractul cu un an sau nu, iar acum întrebarea este dacă îmi e frică pentru viitorul meu. Nu știu dacă se pune problema de asta, pentru că nu mi s-a spus nimic pe subiectul ăsta, trebuie să mă gândesc la ce e important, la meci.
Nu mi-e frică de viitorul meu. În final, clubul și președintele vor decide. Toată lumea are dreptul la o opinie. Sigur că există oameni pentru sau împotriva lui Ronald Koeman. Prefer să nu vorbesc. Există oameni care vor să continui și alții care cred că ar trebui să fiu înlocuit. Lucrul acesta nu se va schimba niciodată", a explicat Koeman.
Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
16/10/2021 LA 18:09
Liga
Koeman, ținut cu rugăminți pe banca Barcelonei! Cine l-a "implorat" pe Laporta să-i mai dea timp
13/10/2021 LA 14:29