Raphael Varane a fost vândut de Real Madrid la Manchester United în urmă cu câteva zile. Francezul nu s-a ferit să spună că și-ar dori o altă provocare în cariera sa, iar presa engleză scrie că pentru a ajunge pe Old Trafford acesta a acceptat o ofertă mai mică din punct de vederee financiar. Realul nu s-a împotrivit plecării lui Varane, preferând să-l vândă acum pentru a nu risca să-l piardă gratis în vara viitoare, când contractul urma să-i expire.
Alături de Sergio Ramos, care a plecat și el de la Real Madrid în această vară, Varane a reprezentat un punct fix în centrul defensivei în ultimii 10 ani, o perioadă extrem de fructuoasă din istoria clubului, ce la puțin la nivel european, madrilenii câștigând 4 trofee Champions League.

Varane, mesaj emoționant la plecarea de la Real Madrid

Liga
Eder Militao, magistral în acest an pentru Real Madrid! 3 înfrângeri în 39 de meciuri cu el pe teren
27/12/2021 LA 11:58
După un deceniu petrecut la Real, despărțirea nu putea fi decât una foarte emoționantă. Francezul a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, arătându-și recunoștința față de clubul la care a cunoscut atâtea succese și în special față de fani.
"Ultimele zile au fost pline de multe emoții, sentimente pe care acum vreau să le împărtășesc cu voi toți. După 10 ani incredibili și minunați la Real Madrid, un club pe care îl voi purta mereu în inimă, a venit ziua în care trebuie să spun "Adio". De când am venit, în 2011, împreună am depășit toate așteptările și am reușit lucruri la care nu am putut visa niciodată. Vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor și oamenilor care lucrează sau au lucrat la clubpentru tot ce au făcut pentru mine.
Multe mulțumiri fanilor madrileni care mi-au oferit mereu multă afecțiune, iar prin faptul că au fost exigenți m-au împins spre a da ce am mai bun și să lupt pentru orice succes. Am avut onoarea să împart vestiarul cu cei mai buni jucători din lume. Victorii nenumărate și un moment pe care nu-l voi uita niciodată, "La Decima". Realizez că a fost un mare privilegiu să pot trăi atâtea momente speciale.
În final, aș vrea să le mulțumesc tuturor spaniolilor și în special celor din Madrid, unde s-au născut cei doi copii ai mei. Țara aceasta va fi mereu specială pentru mine. A fost o călătorie incredibilă. Plec cu senzația că am dat totul și nu aș schimba nimic în această poveste a noastră. Începe un nou capitol...", a scris Varane pe Instagram.
Premier League
Ce lovitură pentru Chelsea! Rudiger, în cărți să meargă să ia titlu cu o rivală din Premier League
15/12/2021 LA 09:35
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42