Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția Barcelonei după ce Koeman a fost întâmpinat de fani după înfrângerea din El Clasico

Bianca Dumitru

Actualizat 25/10/2021 la 11:43 GMT+3

Barcelona a fost învinsă de Real Madrid, scor 1-2, în primul El Clasico al acestui sezon. După meci, Ronald Koeman a fost asaltat de suporterii nemulțumiți, care l-a criticat în timp ce antrenorul pleca spre casă. Clubul a reacționat dur la adresa acestor incidente.

Barcelona's Dutch coach Ronald Koeman leaves after holding a press conference at the Joan Gamper training ground in Sant Joan Despi on October 23, 2021 on the eve of their Spanish League football match against Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a suferit duminică a doua înfrângere din acest sezon de La Liga. Catalanii au pierdut cu scorul de 1-2 în fața rivalilor de la Real Madrid, în primul El Clasico al stagiunii, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.
Deși înaintea partidei din a 10-a etapă a campionatului Spaniei Laporta a declarat că Ronald Koeman va rămâne pe banca echipei indiferent de rezultat, fanii clubului blaugrana nu-l mai vor pe olandez la cârma Barcelonei, nefiind mulțumiți de prestația echipei.
Astfel, pentru a-și face părerea auzită, suporterii l-au întâmpinat pe Koeman în momentul în care a vrut să plece de la stadion cu mașina personală. Fanii voiau explicații pentru eșecul din derby, dar și pentru parcursul per total al echipei în acest sezon. O parte dintre ei s-a urcat pe vehiculul antrenorului, iar acesta a avut nevoie de câteva minute bune pentru a reuși să scape de furia lor. E clar că între suporteri și Koeman există o relație extrem de rece, aceștia fiind nemulțumiți de joc și de rezultate.
Ei i-au adresat injurii olandezului, care este gata să continue pe Camp Nou, chiar dacă Barcelona este pe un modest loc 9 după primele 9 meciuri disputate, având un parcurs slab și în Champions League, unde a reușit o singură victorie în cele trei etape ale grupelor.

Reacția clubului blaugrana după incidentele dintre suporteri și Koeman

După incidentul de la finalul partidei dintre Barcelona și Real Madrid, clubul a condamnat atitudinea avută de suporteri. Pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare, reprezentanții catalanilor au postat un mesaj prin care și-au manifestat dezacordul față de exprimarea dură a fanilor la adresa lui Koeman și au spus că vor lua măsuri.
"FC Barcelona condamnă public acțiunile violente și disprețuitoare pe care le-a trăit antrenorul nostru la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete", a fost mesajul postat pe conturile Barcelonei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo