Barcelona a suferit duminică a doua înfrângere din acest sezon de La Liga. Catalanii au pierdut cu scorul de 1-2 în fața rivalilor de la Real Madrid, în primul El Clasico al stagiunii, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.
Deși înaintea partidei din a 10-a etapă a campionatului Spaniei Laporta a declarat că Ronald Koeman va rămâne pe banca echipei indiferent de rezultat, fanii clubului blaugrana nu-l mai vor pe olandez la cârma Barcelonei, nefiind mulțumiți de prestația echipei.
Astfel, pentru a-și face părerea auzită, suporterii l-au întâmpinat pe Koeman în momentul în care a vrut să plece de la stadion cu mașina personală. Fanii voiau explicații pentru eșecul din derby, dar și pentru parcursul per total al echipei în acest sezon. O parte dintre ei s-a urcat pe vehiculul antrenorului, iar acesta a avut nevoie de câteva minute bune pentru a reuși să scape de furia lor. E clar că între suporteri și Koeman există o relație extrem de rece, aceștia fiind nemulțumiți de joc și de rezultate.
Liga
Reacția celor de la Al-Sadd după ce Xavi a fost dat ca și plecat la Barcelona: "Mai are 2 ani"
30/10/2021 LA 05:31
Ei i-au adresat injurii olandezului, care este gata să continue pe Camp Nou, chiar dacă Barcelona este pe un modest loc 9 după primele 9 meciuri disputate, având un parcurs slab și în Champions League, unde a reușit o singură victorie în cele trei etape ale grupelor.

Reacția clubului blaugrana după incidentele dintre suporteri și Koeman

După incidentul de la finalul partidei dintre Barcelona și Real Madrid, clubul a condamnat atitudinea avută de suporteri. Pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare, reprezentanții catalanilor au postat un mesaj prin care și-au manifestat dezacordul față de exprimarea dură a fanilor la adresa lui Koeman și au spus că vor lua măsuri.
"FC Barcelona condamnă public acțiunile violente și disprețuitoare pe care le-a trăit antrenorul nostru la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete", a fost mesajul postat pe conturile Barcelonei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Riqui Puig, fericit după plecarea lui Koeman! Cum a fost filmat puștiul Barcelonei
29/10/2021 LA 10:43
Liga
Xavi, pregătit să o antreneze pe Barcelona! Ce va aduce pe Camp Nou fostul fotbalist
29/10/2021 LA 09:06