Barcelona a suferit duminică a doua înfrângere din acest sezon de La Liga. Catalanii au pierdut cu scorul de 1-2 în fața rivalilor de la Real Madrid, în primul El Clasico al stagiunii, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.
Deși înaintea partidei din a 10-a etapă a campionatului Spaniei Laporta a declarat că Ronald Koeman va rămâne pe banca echipei indiferent de rezultat, fanii clubului blaugrana nu-l mai vor pe olandez la cârma Barcelonei, nefiind mulțumiți de prestația echipei.
Astfel, pentru a-și face părerea auzită, suporterii l-au întâmpinat pe Koeman în momentul în care a vrut să plece de la stadion cu mașina personală. Fanii voiau explicații pentru eșecul din derby, dar și pentru parcursul per total al echipei în acest sezon. O parte dintre ei s-a urcat pe vehiculul antrenorului, iar acesta a avut nevoie de câteva minute bune pentru a reuși să scape de furia lor. E clar că între suporteri și Koeman există o relație extrem de rece, aceștia fiind nemulțumiți de joc și de rezultate.
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13
Ei i-au adresat injurii olandezului, care este gata să continue pe Camp Nou, chiar dacă Barcelona este pe un modest loc 9 după primele 9 meciuri disputate, având un parcurs slab și în Champions League, unde a reușit o singură victorie în cele trei etape ale grupelor.

Reacția clubului blaugrana după incidentele dintre suporteri și Koeman

După incidentul de la finalul partidei dintre Barcelona și Real Madrid, clubul a condamnat atitudinea avută de suporteri. Pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare, reprezentanții catalanilor au postat un mesaj prin care și-au manifestat dezacordul față de exprimarea dură a fanilor la adresa lui Koeman și au spus că vor lua măsuri.
"FC Barcelona condamnă public acțiunile violente și disprețuitoare pe care le-a trăit antrenorul nostru la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete", a fost mesajul postat pe conturile Barcelonei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53