Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția celor de la Al-Sadd după ce Xavi a fost dat ca și plecat la Barcelona: "Mai are 2 ani de contract"

Bianca Dumitru

Publicat 30/10/2021 la 08:31 GMT+3

Xavi ar fi bătut palma cu Joan Laporta pentru a-l înlocui pe Ronald Koeman la Barcelona. Oficialii lui Al-Sadd nu sunt, însă, dispuși să renunțe la antrenorul în vârstă de 41 de ani, pe care și fanii arabi îl roagă să rămână la echipă.

Xavi arbeitet seit Juli 2019 in Katar

Credit imagine: Getty Images

Xavi și-ar fi dat acordul să îl înlocuiască pe Ronald Koeman pe banca tehnică a echipei sale de suflet, iar potrivit presei din Spania va fi antrenorul Barcelonei cel puțin până în iunie 2024. Tehnicianul catalan ar fi bătut deja palma cu Joan Laporta, după ce ar fi primit acceptul arabilor să părăsească Al-Sadd, și ar putea debuta pe bancă echipei blaugrana sâmbătă, 6 noiembrie, contra celor de la Celta Vigo.
Acestea erau informațiile apărute în presa internațională vineri, înainte ca arabii să reacționeze pe rețelele de socializare, transmițând că nu sunt dispuși să renunțe la Xavi. Chiar dacă jurnaliștii spanioli au scris că negocierile lui Xavi cu oficialii lui Al-Sadd au decurs perfect, aceștia înțelegând cât de important e pentru fostul mijlocaș să revină "acasă", se pare că echipa din Qatar nu este încântată de posibilitatea de a se despărți de antrenorul de 41 de ani.
Vineri seară, pe contul oficial de Twitter al clubului a fost publicat un comunicat în care cei de la Al-Sadd au anunțat că Xavi mai are contract până în 2023, lăsând să se înțeleagă că nu vor să renunțe la el.
"Ca răspuns la informațiile care au circulat recent, conducerea clubului Al-Sadd afirmă din nou că Xavi are un contract pe doi ani cu clubul și este concentrat pe deplin pentru următoarele meciuri ale echipei, pentru a menține avansul în fruntea clasamentului și pentru a apăra titlul cucerit", au scris cei de la Al-Sadd.

Mesajul fanilor arabi pentru Xavi

Pe lângă oficialii clubului din Qatar, nici fanii nu vor ca Xavi să plece de la echipă. Suporterii lui Al-Sadd au publicat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în încercarea de a-l convinge să rămână.
Clubul a preluat una dintre postările care au fost distribuite masiv în rândul fanilor și a publicat-o pe contul de Instagram al echipei. Este vorba despre o fotografie cu Xavi, pe care este notat mesajul: #XaviStay.
#XaviStay
În ciuda acestor acțiuni, jurnaliștii spanioli sunt convinși că șefii arabi îl vor lăsa să se întoarcă pe Camp Nou, deși în contractul său cu Al-Sadd nu este inclusă nicio clauză de reziliere care ar putea fi activată în această perioadă ca urmare a interesului Barcelonei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo