Real Madrid traversează o perioadă mult mai bună decât Barcelona, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Madrilenii vor să profite de problemele economice ale rivalilor, iar presa iberică a dezvăluit că Florentino Perez ar intenționa să "fure" un fotbalist în care gruparea blaugrana are mare încredere.
Este vorba despre Ronald Araujo, fundașul care s-a făcut remarcat drept o piesă importantă în angrenajul Barcelonei și care a fost pe radarul lui Real Madrid și înainte de a ajunge pe Camp Nou.
Fotbalistul de 22 de ani a ajuns la echipa secundă a Barcelonei în 2018, catalanii plătind pentru el doar 4,7 milioane de euro către uruguayenii de la Boston River. Contractul lui Araujo cu Barcelona este valabil doar până în 2023, iar pericolul ca acesta să fie pierdut gratis este foarte mare, în condițiile în care negocierile pentru o prelungire decurg greu
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
20/01/2022 LA 08:09
Reprezentanții lui Araujo vor cere, cel mai probabil, un salariu mai mare pentru uruguayan, mai ales în contextul în care acesta și-a demonstrat deja valoarea. Real Madrid are resursele necesare pentru a-i satisface pretențiile financiare fotbalistului, astfel că un transfer nu pare imposibil.
Citește și:

Reacția Barcelonei după interesul lui Perez pentru Araujo

Catalanii nu vor renunța, însă, foarte ușor la fotbalistul care este unul dintre preferații lui Xavi. După ce au aflat de interesul celor de la Real Madrid pentru Araujo, oficialii Barcelonei au decis să programeze o întâlnire cu reprezentanții fundașului pentru a discuta prelungirea contractului.
Potrivit publicației catalane Sport, șefii de pe Camp Nou sunt optimiști că nu îl vor pierde pentru că vor să-i ofere un salariu mai mare. În plus, aceștia au de gând să includă în noua înțelegere o clauză de reziliere importantă, mai mare decât cea din prezent, care se ridică la suma de 200 de milioane de euro.
Oferta l-ar putea convinge pe Araujo să rămână în tricoul blaugrana, el nevrând să plece de la Barcelona, dar dorindu-și "să fie apreciat pentru prestațiile sale din teren".
De-a lungul carierei, Ronald Araujo, cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro, a mai evoluat pentru Rentistas și Boston River, în Uruguay.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
02/12/2021 LA 12:26
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 20 ORE