Despărțirea lui Robert Lewandowski de Bayern Munchen se va produce, cel mai probabil, la finalul acestui sezon. Presa din Polonia a anunțat că fotbalistul a ajuns la un acord cu cei de la Barcelona.
Ulterior, publicația Kicker a scris că Bayern a refuzat cererea polonezului privind o prelungire a contractului mai mare de doi ani și o creștere salarială. Bavarezii nu vor să renunțe la polonez, dar nu vor refuza ofertele mai mari de 40 de milioane de euro.
După toate aceste zvonuri care au circulat în presa internațională, David Alaba a comentat posibilitatea ca Lewandowski să ajungă în această vară pe Camp Nou.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 2 ORE
Fundașul care a evoluat în perioada 2011-2021 în tricoul lui Bayern Munchen a declarat pentru cotidianul german Bild că mutarea are șanse mari să se realizeze.
Citește și:

"Lewandowski va face ceea ce trebuie!"

Austriacul, care a ajuns vara trecută la Real Madrid din postura de jucător liber de contract, a spus că este convins că indiferent ce va alege, Robert Lewandowski va lua cea mai bună decizie.
"Orice va decide, cu siguranță va face ceea ce trebuie. Tot ce pot spune este că niciun fundaș nu și-ar dori să joace împotriva lui", a declarat David Alaba, citat de publicația catalană Sport.
Fundașul austriac în vârstă de 29 de ani a ținut să precizeze că Robert Lewandowski nu este, însă, la fel de bun ca Benzema, care are un sezon de vis.
"Cred că nu există prea multe de dezbătut despre acest subiect. Ce reușește Benzema în acest sezon este o nebunie. Era deja de clasă mondială, dar ceea ce face acum îl transformă cel mai bun atacant din lume. Să sperăm că poate continua alături de noi pentru mult timp", a adăugat Alaba.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
IERI LA 16:01