Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Kylian Mbappe după ce Tchouameni a fost prezentat oficial la Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 15/06/2022 la 11:10 GMT+3

Aurelien Tchouameni a fost prezentat oficial, marți, la Real Madrid. Francezul a postat câteva imagini de la eveniment pe contul său de Instagram, iar Kylian Mbappe a reacționat imediat.

Mbappe, Diaby, Tchouameni

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a anunțat sâmbătă transferul mijlocașului francez Aurelien Tchouameni de la AS Monaco. Un acord verbal privind transferul - în valoare de peste 100 de milioane de euro - a fost încheiat săptămâna trecută, iar toate negocierile contractuale relevante între cluburi și cu jucătorul de 22 de ani au fost finalizate.
Marți, fotbalistul a ajuns în Spania și a efectuat vizita medicală, ulterior semnând contractul și fiind prezentat oficial pe Santiago Bernabeu.
După ce a devenit oficial jucătorul lui Real Madrid, francezul a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, unde a notat că este nerăbdător să-și înceapă aventura în tricoul blanco.
"Abia aștept să mă alătur echipei și să fiu parte din istoria pe care o să o scriem împreună", a notat Tchouameni.
Kylian Mbappe, coechipierul său din echipa națională a Franței, care și-ar fi dorit ca fotbalistul să ajungă la PSG, a reacționat imediat. Atacantul a postat două emoji-uri cu aplauze, arătându-se bucuros de decizia luată de colegul său.
Aurelien Tchouameni și Kylian Mbappe
Citește și:

De ce a ales Tchouameni să semneze cu Real Madrid

Aurelien Tchoaumeni a făcut și câteva declarații imediat după ce a fost prezentat pe Bernabeu. Francezul a explicat de ce a ales să semneze cu "galacticii", deși pe urmele sale s-au aflat și alte cluburi importante din Europa.
În plus, Tchouameni a dezvăluit și ce i-a spus lui Kylian Mbappe, cu care a vorbit după ce a aflat de interesul celor de la PSG pentru transferul său.
"Din momentul în care Real Madrid a făcut o ofertă, nu am ezitat. Este cel mai bun club din lume, vom continua munca pentru a câștiga și mai multe trofee și titluri. Am avut oportunitatea să aleg, lui Mbappe i-am spus că prima mea opțiune este Real Madrid și a înțeles", a declarat Aurelien Tchouameni, care a mărturisit și de ce a ales să joace cu numărul 18.
"Am jucat cu numărul 8, dar acesta îi aparține lui Toni Kroos, așa că am ales numărul 18. Este o provocare, la alte echipe probabil aș fi avut garantat un loc de titular, dar am acceptat provocarea de aici", a adăugat francezul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo