Real Madrid a câștigat cu 4-1 partida de pe teren propriu cu Valencia și a ajuns la 49 de puncte în La liga, după 21 de partide disputate. În minutul 40 al întâlnirii, Real Madrid a primit o lovitură de la 11 metri vehement contestată de către cei de la Valencia. Casemiro a căzut în careu în urma unui duel cu Alderete, dar oaspeții consideră că lovitura de la 11 metri a fost acordată foarte ușor.
În urma acestei decizii, Karim Benzema a deschis scorul, transformând impecabil lovitura de la 11 metri.
Valencia a contestat decizia arbitrului pe contul său de Twitter: "Jafurile la Madrid au început să devină o obișnuință", făcând referire la serialul celor de la Netflix, La Casa de Papel.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 8 ORE
Gerard Pique, fundașul celor de la Barcelona, a ținut să intervină și el în această controversă, atrăgându-le atenția celor de la Valencia, care riscă să fie sancționați de către liga profesionistă din Spania pentru aceste vorbe:
"Nu vorbiți prea tare pentru că vă vor sancționa", a scris Gerard Pique pe Twitter.

Pique a mai avut declarații controversate la adresa lui Real Madrid

Nu este prima oară când Gerard Pique ține să îți înțepe rivalii. În luna februarie a anului trecut, fundașul catalanilor a ieșit cu o declarație extrem de controversată, atunci când a spus că "85% din arbitri o favorizează pe Real Madrid".
La vremea respectivă, federația spaniolă a investigat declarațiile lui Pique, acesta riscând până la 12 etape de suspendare. În cele din urmă, Pique nu a fost sancționat.
Declarațiile lui Pique vin chiar înainte de El Clasico. Miercuri seară, în Arabia Saudită, Barcelona și Real Madrid se vor întâlni în semifinalele Supercupei Spaniei.
Dacă Real Madrid s-a impus seara trecută pe teren propriu, Barcelona a avut de suferit pe terenul celor de la Granada. Echipa lui Xavi a pierdut două puncte foarte importante, după ce a fost egalată în minutul 89, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
IERI LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58