Real Madrid ar fi încrezătoare că vara viitoare îl va aduce pe Bernabeu pe mijlocașul lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic. Madrilenii îl consideră pe Milinkovic-Savic drept înlocuitorul ideal pentru veteranul Toni Kroos. Potrivit El Nacional, președintele Real Madrid Florentino Perez a menținut legătura cu reprezentantul lui Milinkovic-Savic Mateja Kezman din 2018.
Clubul spaniol este dornic să-l semneze pe mijlocașul sârb de 26 de ani pentru a-l înlocui pe Kroos în viitorul apropiat. Germanul a sosit la Real Madrid de la Bayern Munchen în vara anului 2014. Kroos a bifat 346 de apariții pentru club în toate competițiile și a marcat 25 de goluri. El a ajutat, de asemenea, Real Madrid să câștige două titluri La Liga și trei titluri UEFA Champions League în timpul petrecut pe Bernabeu.
Premier League
City i-a făcut statuie lui Kun Aguero, dar aceasta seamănă izbitor cu un star de la Real Madrid
14/05/2022 LA 06:43

Real Madrid a găsit înlocuitorul perfect pentru Toni Kroos

Mijlocașul de 32 de ani se apropie însă de ultimele etape ale carierei sale. Contractul său cu Real Madrid urmează să expire în vara lui 2023, iar mai multe surse din presa internțaională transmit că șefii de pe Bernabeu nu intenționează să-i ofere o prelungire a contractului. Între timp, Milinkovic-Savic de la Lazio este unul dintre cei mai talentați mijlocași din Serie A în acest moment. S-a bucurat de o campanie de succes în sezonul 2017-18, marcând 14 goluri în 48 de apariții în toate competițiile pentru clubul italian.
Milinkovic-Savic a atras atenția mai multor cluburi de elită din Europa datorită performanțelor sale pentru echipa națională a Serbiei la Cupa Mondială FIFA 2018. Real Madrid și Manchester United au fost mereu aduse în discuție când a venit vorba despre o posibilă mutare a mijlocașului în vara lui 2018. Cu toate acestea, ambele cluburi nu au vrut să ofere 120 de milioane de euro în schimbul lui Milinkovic-Savic, atât cât cerea Lazio.
Fotbalistul de 26 de ani s-a bucurat până acum de o campanie impresionantă 2021-22 pentru clubul italian. Milinkovic-Savic a reușit să marcheze opt goluri și să ofere opt pase decisive în 23 de apariții în competiții pentru clubul său. Se pare că Lazio este dispusă să ia în calcul oferte care propun cel puțin 80 de milioane de euro pentru mijlocaș. Real Madrid are încredere totuși, conform El Nacional, că mijlocașul va veni pe Bernabeu pentru 60 de milioane de euro în vara acestui an.
Premier League
Manchester United l-a găsit pe noul Pogba! Cine e fotbalistul dorit pe Old Trafford
27/04/2022 LA 14:04
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33