Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a ajuns la 5 victorii consecutive în La Liga! "Galacticii", victorie la limită cu Bilbao

Nicu Savin

Actualizat 02/12/2021 la 00:15 GMT+2

Real Madrid a câștigat cu 1-0 restanța cu Athletic Bilbao, grație golului marcat de Karim Benzema în prima repriză.

Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid continuă seria foarte bună pe care a început-o urmă cu o lună și jumătate. Echipa lui Ancelotti a ajuns la 7 victorii consecutive în toate competițiile (a 5-a în La Liga) după ce s-a impus contra celor de la Athletic Bilbao, un meci restant din etapa a 9-a care nu s-a disputat la vremea respectivă pentru că madrilenii au avut mai mulți jucători care abia veniseră de la echipele naționale din America de Sud.
Singurul gol al partidei de pe Bernabeu a fost marcat de Karim Benzema în minutul 40. Francezul a fost servit ideal de Modric și a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
Citește și:

Real Madrid, lider autoritar în La Liga

În urma victoriei din această seară, Real Madrid s-a distanțat la 7 puncte în fața rivalei Atletico în fruntea clasamentului din Spania, cu mențiunea că echipa lui Simeone are un meci mai puțin disputat.
În runda următoare, Realul va avea o deplasare foarte dificilă, pe terenul celor de la Real Sociedad, revelația acestei stagiuni până în acest moment.
Acesta a fost al 17-lea gol stagional pentru Benzema în campionat și Champions League. Atacantul mai are și 8 pase decisive, astfel că a fost implicat direct în 25 de goluri marcate de Real, demonstrând că este omul numărul unu din atacul echipei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo