Real Madrid a dat prima lovitură pe piața de mercato! Cu ce jucător a ajuns Perez la un acord

Bianca Dumitru

Publicat 27/12/2021 la 11:03 GMT+2

Real Madrid a strălucit în prima parte a acestui sezon, însă șefii de pe Santiago Bernabeu sunt deciși să facă unele transferuri care să întărească și mai mult lotul lui Carlo Ancelotti. Unul dintre fotbaliștii care vor ajunge, cel mai probabil, în vară la Real este Antonio Rudiger, care a fost convins deja de Florentino Perez cu privire la transfer.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a avut un start de sezon foarte bun în La Liga, fiind lider în clasament cu 46 de puncte, cu 8 puncte peste Sevilla, ocupanta locului secund, care are, însă, un meci mai puțin disputat.
În ciuda parcursului bun al echipei, oficialii de pe Santiago Bernabeu își doresc să facă unele transferuri importante pentru a-i întări lotul lui Carlo Ancelotti. Pe lângă aducerea lui Kylian Mbappe, care ar putea avea loc vara viitoare, 'galacticii' au ajuns la un acord și cu Antonio Rudiger. Fundașul celor de la Chelsea intră în ultimele 6 luni de contract și va putea semna în această iarnă cu orice club își dorește, urmând a se alătura echipei din vara anului 2022.
Potrivit presei din Spania, președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, l-ar fi convins pe germanul cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro să semneze un precontract.
La finalul acestui sezon, când va ajunge pe Bernabeu, Rudiger va încasa o primă de instalare și va avea un salariu de peste 12 milioane de euro pe an, sumă de 4 ori mai mare decât cea pe care o primește la Chelsea.
Citește și:

REAL MADRID, OBLIGATĂ SĂ O ANUNȚE PE PSG CÂND ÎNCEPE NEGOCIERILE CU MBAPPE

Real Madrid își dorește de mai mult timp să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe Kylian Mbappe. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în această iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Conform Regulamentului și Statutului de Transfer al jucătorilor al celor de la FIFA, șefii lui Real Madrid sunt obligați să îi anunțe pe cei de la PSG în momentul în care vor începe negocierile cu Mbappe.
"Un club care dorește să încheie un contract cu un jucător profesionist trebuie să-și comunice în scris intenția clubului la care este legitimat fotbalistul înainte de a începe negocierile cu acesta", se arată în documentul oficial, care anunță și că "orice încălcare a acestei prevederi va fi supusă sancțiunilor corespunzătoare".
Obligativitatea celor de la Real Madrid de a-i informa pe parizieni cu privire la negocierile cu Mbappe este stipulată și în Regulamentul General al Federației Spaniole de Fotbal.
Atacantul francez este liber să semneze cu orice club vrea din această iarnă, când intră în ultimele 6 luni de contract. Fotbalistul ar plănui să nu semneze un contract cu Real Madrid până la data de 9 martie, când are loc returul dintre PSG și trupa blanco, din optimile Champions League. Mbappe ar fi luat această decizie pentru a nu intra în conflict cu suporterii parizienilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo