Real Madrid are câteva ținte clare pentru vara viitoare, Kylian Mbappe și Erling Haaland fiind primii pe listă. Totuși, clubul madrilen este atent și la alți fotbaliști de perspectivă, care uimesc fotbalul european în acest sezon.
Printre ei se numără și Karim Adeyemi, puștiul cu origini române (mama sa este din Brașov) care a impresionat în acest sezon în tricoul lui RB Salzburg și care a debutat de curând și la prima reprezentativă a Germaniei. Adeyemi a marcat 10 goluri în 12 partide în prima ligă austriacă și a înscris de 3 ori pentru Salzburg și în grupele Champions League, astfel că marile cluburi ale Europei sunt pe urmele sale.
Conform jurnaliștilor germani de la Sport1, Real Madrid tatonează serios pista Adeyemi și astăzi a avut loc o întâlnire între reprezentanții jucătorului și oficialii de pe Bernabeu, în care s-au discutat condițiile unui eventual transfer.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Citește și:

Real Madrid, în luptă cu Bayern pentru Karim Adeyemi

Internaționalul german mai are contarct cu Salzburg până în 2024, astfel că austriecii vor da o nouă lovitură financiară prin vânzarea sa. Cota de piață a atacantului de 19 ani este de 20 de milioane de €, dar prețul său ar putea fi mai mare, ținând cont că este disputat de mai multe forțe ale Europei.
Conform sursei citate, Bayern Munchen este și ea foarte dornică de transferul lui Adeyemi, pe care l-a avut la grupele de copii și juniori în trecut. În plus, Chelsea l-ar dori încă din iarnă, astfel că lupta pentru semnătura sa va fi una acerbă.
Faptul că evoluează la RB Salzburg, i-a adus lui Adeyemi porecla de "noul Haaland", norvegianul explodând în trecut tot la campioana Austriei. Cifrele de până acum ale germanului sunt o dovadă că această comparație nu e deloc exagerată, iar interesul major pentru el din partea marilor forțe ale Europei nu e întâmplătoare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07