Real Madrid are mari probleme în banda dreaptă a defensivei și va încerca transferul lui Pedro Porro. Fundașul campion în Portugalia cu Sporting Lisabona a fost una dintre marile revelații ale sezonului. Portughezii îi plătesc doar o jumătate de salariu fotbalistului de 22 de ani care a uimit porin singuranța defensivă, dar și prin urcările în atac. Pedro Porro este evaluat la 8,5 milioane, dar prețul său este în creștere, Chiar dacă Florentino Perez a investit mult pentru refacerea stadionului Santiago Bernabeu aceasta nu este o sumă de speroat pentru Real care are nevoie de un fundaș dreapta încă din această iarnă.
Madrilenii ar putea beneficia de faptul că în iarnă Sporting are o opțiune de cumpărare pentru doar 5 milioane a fundașului dreapta și negocierile ar fi mai simple decât cu Manchester City.
Liga
Perez i-a pus gând rău lui Hazard! Supărat pe Ancelotti, belgianul e dispus să plece de la Madrid
22/10/2021 LA 17:21

Real Madrid foarte atentă și la un nou star al lui Ajax

Real Madrid vrea să-l aducă pe Kylian Mbappe, dar acesta nu este singurul obiectiv al lui Florentino Perez.

Antony, Ajax

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul lateral brazilian Antony a impresionat la Ajax în ultimele 2 sezoane. Puștiul de 21 de ani are 11 gioluri și 12 pase decisive și poate fi o soluție viabilă pentru vara viitoare. Ajax este dispusă să negocieze pentru vânzarea lui Antony, dar prețul de pornire este considerat prea mare de către Perez, 45 de milioane de euro. Spaniolii anunță că evoluțiile foarte bune ale lui Antony din campionatul olandez sunt urmărite cu mare atenție și de 2 cluburi din Premier League cu bugete foarte mari. Everton și Arsenal pot intra în luptă directă cu Real pentru semnătura brazilianului care a impresionat pe banda dreaptă a lui Ajax.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223723.png
Liga
Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit
22/10/2021 LA 15:35
Liga
El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"
22/10/2021 LA 12:51