Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face chiar în iarnă

Ion Alexandru

Publicat 26/09/2021 la 08:52 GMT+3

Real Madrid vrea să facă un transfer rapid pentru a acoperi banda dreaptă a defensivei. Internaționalul spaniol Pedro Porro este diorit de Ancelotti. Porro a strălucit în ultimul an la Sporting, dar este în proprietatea lui Manchester City.

Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are mari probleme în banda dreaptă a defensivei și va încerca transferul lui Pedro Porro. Fundașul campion în Portugalia cu Sporting Lisabona a fost una dintre marile revelații ale sezonului. Portughezii îi plătesc doar o jumătate de salariu fotbalistului de 22 de ani care a uimit porin singuranța defensivă, dar și prin urcările în atac. Pedro Porro este evaluat la 8,5 milioane, dar prețul său este în creștere, Chiar dacă Florentino Perez a investit mult pentru refacerea stadionului Santiago Bernabeu aceasta nu este o sumă de speroat pentru Real care are nevoie de un fundaș dreapta încă din această iarnă.
Madrilenii ar putea beneficia de faptul că în iarnă Sporting are o opțiune de cumpărare pentru doar 5 milioane a fundașului dreapta și negocierile ar fi mai simple decât cu Manchester City.

Real Madrid foarte atentă și la un nou star al lui Ajax

Real Madrid vrea să-l aducă pe Kylian Mbappe, dar acesta nu este singurul obiectiv al lui Florentino Perez.
picture

Antony, Ajax

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul lateral brazilian Antony a impresionat la Ajax în ultimele 2 sezoane. Puștiul de 21 de ani are 11 gioluri și 12 pase decisive și poate fi o soluție viabilă pentru vara viitoare. Ajax este dispusă să negocieze pentru vânzarea lui Antony, dar prețul de pornire este considerat prea mare de către Perez, 45 de milioane de euro. Spaniolii anunță că evoluțiile foarte bune ale lui Antony din campionatul olandez sunt urmărite cu mare atenție și de 2 cluburi din Premier League cu bugete foarte mari. Everton și Arsenal pot intra în luptă directă cu Real pentru semnătura brazilianului care a impresionat pe banda dreaptă a lui Ajax.
Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo