Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a tras lozul câștigător cu transferul lui Eduardo Camavinga! Madrilenii, cuceriți de francez

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/12/2021 la 11:39 GMT+2

Eduardo Camavinga a ajuns la sfârșitul perioadei de mercato din vară la Real Madrid și deja a dat semne că potențialul său imens poate fi fructificat. Performanțele și atitudinea sa de pe teren denotă succesul aducerii sale la gruparea blanco, care speră să îl țină în curtea sa foarte mult timp.

Eduardo Camavinga lors du match de Ligue des Champions opposant le Real Madrid et le Sheriff Tiraspol en septembre 2021.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Ultimele meciuri ale anului calendaristic pentru Real Madrid au permis mai multor jucători să intre pe teren și să își demonstreze calitățile, ca urmare a focarului de Covid. Un jucător care și-a demonstrat încă o dată calitatea la doar 19 ani a fost Camavinga, care a oferit o prestație foarte bună în meciul de pe San Mames, în fața celor de la Athletic Bilbao.
Mijlocașul francez a demonstrat că este pregătit pentru orice situație, cu gândirea sa rapidă și logică. De aceea, Real Madrid nici nu se gândește să îl scape pe francez din mâinile sale, Camavinga fiind considerat unul dintre jucătorii care pot duce dinastia galacticilor mai departe pentru încă 10 ani.
Carlo Ancelotti se ocupă foarte mult de modelarea puștiului, pentru a deveni un jucător de clasă mondială. Italianul dorește să îl transforme pe francez în înlocuitorul lui Casemiro pe viitor, iar în meciul cu bascii Camavinga a jucat de parcă s-ar fi născut pe acea poziție de mijlocaș defensiv.
Tânărul a reușit să recupereze mingi, să le trimită în compartimentul ofensiv, să fie în ritm cu jocul și să îi caute pe Kroos sau Valverde pentru a urca mingea mai în față în teren. Fotbalul său este unul ofensiv însă, unul curajos, iar aceste aspecte s-au văzut când și-a asumat anumite riscuri de a ajuta faza ofensivă.

Ianuarie, luna în care Camavinga poate deveni protagonist

Camavinga a fost pe placul suporterilor echipei blanco încă de când a ajuns, marcând chiar la debut și având prestații solide de fiecare dată când a pășit pe teren. Probabil în acest sezon francezul nu va avea neapărat un rol decisiv, însă meciul de pe San Mames le dă speranțe galacticilor ca o parte din viitorul echipei va sta în ghetele sale.
Prima lună a anului nou este foarte importantă pentru francez, deoarece Real Madrid va juca primele meciuri din Cupa Spaniei. Acolo va fi cu siguranță titular, datorită dorinței lui Ancelotti de a roti jucătorii și de a le da tuturor o șansă să își demonstreze calitățile. În acele partide, Camavinga va avea un rol fundamental, iar declarația mangerului său în legătură cu aceste meciuri confirmă acest aspect: "Nu lăsăm nimic la voia sorții".
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo