Real Madrid a depășit vremurile în care nu se uita la bani, madrilenii încercând acum să aducă jucători fără să mai plătească sume amețitoare de transfer. După ce în ultima perioadă s-a scris foarte mult că echipa de pe Santiago Bernabeu îl dorește pe Kylian Mbappe, sentimentul fiind reciproc, dar se pare că francezul va rămâne în acest sezon pe Parc des Princes. Cu toate acestea, Mbappe a intrat în ultimul său an de contract cu PSG, iar Real Madrid speră să îl aducă pe francez liber de contract vara viitoare.

Venit liber de contract, David Alaba este considerat deja un transfer reușit

Superstarul celor de la Paris Saint-Germain nu este singurul jucător care a intrat în ultimul an de contract la echipa sa pe care madrilenii au pus ochii. Potrivit spaniolilor de la AS, Paul Pogba, jucător dorit și în 2019 în capitala Spaniei, este unul dintre jucătorii intrați în ultimul an de contract urmăriți de echipa lui Carlo Ancelotti. Francezul în vârstă de 28 de ani a refuzat să își prelungească contractul de pe Old Trafford, iar presa din Anglia speculează că Pogba va pleca de la Manchester în 2022. Pe lângă calitățile sale, Pogba este considerat și un magnet din punct de vedere al sponsorizărilor și al marketingului, lucru care o încântă foarte mult pe Real Madrid.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
IERI LA 13:43
Pe lângă Mbappe și Pogba, Leon Goretzka de la Bayern Munchen, Antonio Rudiger de la Chelsea și Eduardo Camavinga de la Rennes se află printre jucătorii aflați în ultimul an de contract urmăriți de Real Madrid.
După ce a spus de mai multe ori că echipa nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere financiar, lucru care a dus și la controversele din primăvară cu o super ligă de fotbal, Florentino Perez a schimbat strategia. În această vară, Real Madrid l-a semnat pe fostul apărător al celor de la Bayern Munchen, austriacul David Alaba. Venit liber de contract, Alaba s-a acomodat foarte repede în Spania, fiind considerat deja de conducătorii Realului o mutare de succes, pe care speră să o repete și vara următoare.
Premier League revine în acest weekend la Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17