Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri

Bianca Dumitru

Publicat 17/01/2022 la 11:03 GMT+2

Deși s-a vorbit recent despre faptul că Real Madrid se retrage din cursa pentru Erling Haaland, se pare că FLorentino Perez are un alt plan. 'Galacticii' nu au renunțat la norvegian și ar pregăti un pachet financiar de aproape 350 de milioane de euro pentru a-l transfera deodată cu Kylian Mbappe.

Erling Haaland | Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Deși jurnaliștii de la Mundo Deportivo au anunțat în weekend că Real Madrid nu a început nicio discuție pentru aducerea lui Haaland și nici nu are de gând să o facă, cei de la Marca au dezvăluit că 'galacticii' au un alt plan. Conform spaniolilor, oficialii de pe Santiago Bernabeu ar pregăti un pachet financiar de aproape 350 de milioane de euro pentru a-i transfera în vara acestui an și pe Kylian Mbappe, și pe Erling Haaland.
Despre interesul celor de la Real Madrid pentru cei doi fotbaliști s-a vorbit mult în ultimul an, mutările putând avea loc la finalul acestui sezon. Șefii clubului blanco speră să ajungă la un acord cu starurile de la PSG și Borussia Dortmund în cel mai scurt timp, pentru a evita ca alte cluburi importante din Europa să-și manifeste interesul pentru vreunul dintre ei.
Pentru asta, reprezentanții 'galacticilor' au creat pachetul care să acopere atât salariile jucătorilor, cât și sumele de transfer și comisioanele agenților. Mbappe ar urma să ajungă la Real Madrid din postura de jucător liber de contract, el fiind acum în ultimele 6 luni ale înțelegerii cu PSG, în timp ce pentru Haaland, madrilenii ar trebui să achite 75 de milioane de euro, sumă prevăzută drept clauză de reziliere în contractul fotbalistului cu Borussia Dortmund, clauză ce se va activa în acest an.
Rămâne, însă, de văzut ce se va întâmpla cu transferul norvegianului, informațiile apărute în ultimele săptămâni în presa din Spania fiind contradictorii.
Citește și:

Duelul Messi - Ronaldo, recreat cu Mbappe și Haaland?

De pildă, fotbalistul de 21 de ani este dorit și de Barcelona, catalanii considerând că printr-o astfel de mutare clubul ar putea redeveni o forță a fotbalului mondial, care să se poată lupta pentru cele mai importante trofee.
În timp ce toată lumea se așteaptă ca cele două rivale din Spania să-și dispute transferul lui Haaland, jurnalistul Jorge Ramos a dezvăluit la începutul acestui an că președintele madrilenilor ar vrea mai degrabă ca atacantul lui Dortmund să ajungă pe Camp Nou, Florentino Perez dorindu-și ca în La Liga să existe o nouă rivalitate ca cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
"Pentru a fi clar: Florentino Perez are nevoie de cel mai bun asociat comercial al său, Barcelona, iar pentru asta trebuie să reinventeze duelul Messi - CR7 cu Mbappe și Haaland", a notat jurnalistul uruguayan pe contul său de Twitter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo