Tânărul de 19 ani are contract cu Borussia Dortmund până în 2025, însă cel mai probabil echipele vor înainta oferte pentru Bellingham începând cu 2023. Cele două cluburi care și-au exprimat dorința de a-l avea în lot pe britanic până acum au fost Real Madrid și Liverpool.
Alex McLeish a intervenit în acest subiect și a vorbit despre cele două posibilități pe care le are mijlocașul din Bundesliga, iar în viziunea sa alegerea este clară:
"Când ești la vârsta aia, vrei să joci pentru cineva în Premier League. De ce nu Liverpool? În urmă cu câțiva ani, Liverpool a câștigat Champions League și recent au cucerit Premier League.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
Zboară în fiecare sezon, sunt o echipă de luat în calcul. De ce nu Liverpool? Real Madrid îl vrea, dar te atrage mai mult numele decât modul în care te poți adapta la un club?", a declarat fostul antrenor al lui Aston Villa, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Bellingham, un star în devenire

Mijlocașul de 19 ani și-a petrecut mare parte din perioada sa de juniorat în curtea lui Birmingham City. Bellingham a făcut pasul la echipa mare a trupei din Championship în 2019, iar un an mai târziu a fost transferat de Borussia Dortmund pe 25 de milioane de euro.
Pentru clubul din Bundesliga, britanicul a înregistrat 90 de partide, timp în care a marcat zece goluri și a oferit 18 pase decisive. Mijlocașul a impresionat în cele două sezoane petrecute în tricoul echipei de pe Signal Iduna Park și a demonstrat că va reprezenta o parte din viitorul noii generații.
Bellingham debutează alături de Dortmund în noul sezon într-un meci din Cupa Germaniei, împotriva celor de la Munchen 1860, pe 29 iulie.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36