Real Madrid a intrat în pauza competițională de 2 săptămâni cu un moral scăzut, după ce echipa lui Ancelotti a pierdut ultimele 2 jocuri, cu Sheriff Tiraspol în Champions League și cu Espanyol în La Liga. Următorul meci al galacticilor trebuia să aibă loc pe 16 octombrie, pe teren propriu, contra celor de la Athletic Bilbao.
Doar că Realul a solicitat șefilor fotbalului spaniol ca partida să fie amânată, invocând lipsa a 3 jucători importanți: Federico Valverde, Edr Militao și Vinicius Jr. Cei trei au fost convocați la naționalele Uruguayului și Braziliei, echipe care se vod duela pe data de 15 octombrie în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, astfel că era imposibil care Ancelotti să se poată baza pe ei în disputa cu Athletic.
Citește și:
Liga
Ancelotti știe ce a greșit la ultima înfrângere a Realului! Italianul nu e însă îngrijorat
ACUM O ORĂ

Real Madrid va mai juca un singur meci până la derby-ul cu Barcelona

La Liga a dat curs cererii Realului și a amânat partida, fără a fi precizată data la care aceasta se va disputa. Așadar, următorul meci al Realului va fi abia pe 19 octombrie, când galacticii o vor întâlni în deplasare pe Șahtior Donetsk. în etapa a 3-a a grupelor Champions League.
Paritda din Ucraina va fi ultima repetiție a echipei lui Ancelotti înainte de primul El Clasico al sezonului, programat pe 24 octombrie pe Camp Nou. Umrătorul meci al madrilenilor în fața propriilor fani va avea loc abia pe 27 octombrie, când Realul o va întâlni pe Osasuna.
În ciuda înfrângerilor cu Sheriff și Espanyol, care au tulburat puțin apele pe Bernabeu, Realul e lider în La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid și ocupă poziția a 2-a în grupa de Champions League, cu 3 puncte după 2 meciuri, având în continuare șanse mari să acceadă în optimi.
Liga
Real Madrid are probleme mari în defensivă! Motivele pentru care Ancelotti are nevoie de întăriri
14/10/2021 LA 10:47
Liga
Condiția pusă de Mbappe pentru a semna cu Real Madrid! Pe cine nu-și mai dorește pe Bernabeu
12/10/2021 LA 08:15