Real Madrid are mai multe ținte pe piața transferurilor, pe unii dorindu-i la echipă din această iarnă, iar pentru alții fiind dispuși să aștepte până la finalul stagiunii. Potrivit jurnaliștilor publicației Marca, 'galacticii' sunt cu ochii pe Aurelien Tchouameni, unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Ligue 1.
Jucătorul de 22 de ani al celor de la AS Monaco, cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, este dorit de șefii de pe Bernabeu din această lună, astfel că ibericii și-au trimis un reprezentant în Franța pentru a negocia cu agentul mijlocașului.
Conform sursei citate, cei de la Real Madrid sunt dispuși să plătească 60 de milioane de euro pentru Tchouameni. Francezul, care se află și în atenția celor de la Manchester United, mai are contract cu Monaco până în 2024.
Ligue 1
Planul uriaș prin care PSG vrea să-l deturneze pe Mbappe! De ce vedetă vor să scape francezii
17/04/2022 LA 13:26
Rămâne de văzut dacă gruparea din Ligue 1 va accepta sau nu să-i dea drumul mijlocașului pe care l-au transferat în ianuarie 2020 de la Bordeaux, în schimbul a 18 milioane de euro.
Citește și:

REAL MADRID, ALL IN PENTRU HAALAND ȘI MBAPPE

Deși jurnaliștii de la Mundo Deportivo au anunțat recent că 'galacticii' nu au început nicio discuție pentru aducerea lui Haaland și nici nu au de gând să o facă, cei de la Marca au dezvăluit că madrilenii au un alt plan. Conform spaniolilor, oficialii de pe Santiago Bernabeu ar pregăti un pachet financiar de aproape 350 de milioane de euro pentru a-i transfera în vara acestui an și pe Kylian Mbappe, și pe Erling Haaland.
Despre interesul celor de la Real Madrid pentru cei doi fotbaliști s-a vorbit mult în ultimul an, mutările putând avea loc la finalul acestui sezon. Șefii clubului blanco speră să ajungă la un acord cu starurile de la PSG și Borussia Dortmund în cel mai scurt timp, pentru a evita ca alte cluburi importante din Europa să-și manifeste interesul pentru vreunul dintre ei.
Pentru asta, reprezentanții 'galacticilor' au creat pachetul care să acopere atât salariile jucătorilor, cât și sumele de transfer și comisioanele agenților. Mbappe ar urma să ajungă la Real Madrid din postura de jucător liber de contract, el fiind acum în ultimele 6 luni ale înțelegerii cu PSG, în timp ce pentru Haaland, madrilenii ar trebui să achite 75 de milioane de euro, sumă prevăzută drept clauză de reziliere în contractul fotbalistului cu Borussia Dortmund, clauză ce se va activa în acest an.
Premier League
Erik ten Hag a pus ochii pe unul dintre fotbaliștii doriți de Real Madrid! Cine e dorit la United
17/04/2022 LA 08:33
Ligue 1
După Mbappe, Real Madrid și PSG se "luptă" pentru un alt fotbalist francez
30/03/2022 LA 18:14