Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid defilează în campionat! Eroul madrilenilor, Karim Benzema, dublă din penalty cu Celta Vigo

Irina Aldea

Publicat 02/04/2022 la 21:29 GMT+3

Real Madrid a obținut o nouă victorie în campionat, cu Celta Vigo, în etapa cu numărul 30 din La Liga. Karim Benzema a marcat o dublă pentru echipa lui Carlo Ancelotti.

Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

În deplasarea de la Celta Vigo, Real Madrid a obținut alte 3 puncte valoroase, grație celor două goluri marcate de Karim Benzema. Francezul a deschis scorul pe Estadio de Balaidos în minutul 19 din lovitură de la 11 metri. Gazdele au reușit să egaleze în repriza secundă prin Nolito, în minutul 53. Același Benzema a mai punctat o dată în minutul 69, stabilind scorul final.
Gazdele au avut un gol anulat în prima repriză pe motiv de off-side, iar madrilenii au ratat un penalty în minutul 64, prin Karim Benzema. În urma acestui rezultat, Real Madrid se distanțează în fruntea clasamentului din La Liga, acum "galacticii" având 12 puncte în plus față de ocupanta locului 2, Sevilla, care are însă un meci mai puțin jucat.
Madrilenii au 69 de puncte în 30 de etape, iar Sevilla are 57 în 29 de meciuri. Podiumul este completat de Barcelona, cu 54 de puncte după 28 de etape. Pentru Real Madrid urmează meciul din UEFA Champions League cu Chelsea, iar apoi se va duela cu Getafe în campionat, înainte de meciul retur cu Chelsea.
CITEȘTE ȘI:

Celta Vigo – Real Madrid 1-2 | Echipele de start

  • Celta Vigo: Matias Dituro - Kevin Vazquez, Joseph Aidoo, Jeison Murillo, Javi Galan - Fran Beltran; Brais Mendez, Denis Suarez, Nolito - Iago Apas, Thiago Galhardo. Rezerve: Araujo, Blanco, Campo, Cervi, Dominguez, Fernandez, Fontan, Mina, Pineda, Solari, Tapia. Antrenor: Eduardo Coudet
  • Real Madrid: Thibaut Courtois - Lucas Vazquez, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy - Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric - Marco Asensio, Karim Benzema, Vinicius Junior. Rezerve: Bale, Camavinga, Carvajal, Ceballos, Diaz, Fernandez, Lunin, Marcelo, Pineiro del Alamo, Rodrygo, Vallejo, Valverde. Antrenor: Carlo Ancelotti
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo