Levante și Ream Madrid au oferit cea mai spectacoloasă partidă din startul noului sezon din La Liga. Madrilenii au început perfect, iar Gareth Bale a deschis scorul în minutul 5, dintr-o pasă a lui Benzema. A fost primul gol marcat de galez pentru Real Madrid după aproape 2 ani.
Bale putea face dubla în minutul 39, dar șutul său din lovitură liberă a trecut de puțin pe lângă poartă. Gazdele nu au fost deloc periculoase în atac în prima repriză și nimic nu anunța dezastrul pentru apărarea lui Ancelotti din partea a 2-a.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 6 MINUTE

Levante - Real Madrid 3-3 | Repriza a 2-a a fost extrem de spectaculoasă

Marti Roger a egalat pentru echipa valenciană în minutul 49, iar Jose Campana a făcut 2-1 pentru gazde în minutul 57, cu un voleu superb din interiorul careului. Gazdele nu s-au retras nici după ce au trecut în avantaj, dar tactica a nu a fost cea mai bună. Vinicius, care a intrat pe tern în minutul 59, a egalat la 2 în minutul 73, la capătul unui contra-atac purtat perfect de oamenii lui Ancelotti.
Finaul a fost unul cu adevărat nebun. Rober Pier a făcut 3-2 pentru Levante în minutul 79, după o gafă a lui Alaba, dar Vinicius a egalat din nou, reușind cel mai frumos gol al meciului cu o execuție de finețe dintr-un unghi foarte dificil. Atacantul a devenit astfel primul jucăor al Realului care reușește o dublă într-un meci început ca rezervă de la Chicharito Hernandez încoace și primul brazilian care reușește această performanță în La Liga de la Neymar.
Madrilenii au avut un om în plus pe teren din minutul 88, portarul Aitor Fernandez fiind eliminat pentru un henț comis într-un moment când Realul putea să dea lovitura, tot pe un contra-atac. Cum antrenorul gazdelor făcuse deja toate schimbările, un jucător de câmp a intrat în poartă, dar Realul nu a reușit să-l pună în pericol și s-a terminat 3-3.
Așdar, Realul ratează ocazia să rămână la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, care a trecut cu 1-0 de Elche într-un alt meci al zilei. Echipa lui Simeone este singura care are maxim de puncte până acum și doar Sevilla ar putea-o urma, andaluzii jucând mâine, în deplasarre cu Getafe. Pentru Real Madrid urmează o nouă deplasare, la Betis.
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 26 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 8 ORE