Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid este gata să-l vândă pe Eden Hazard. La ce echipă mare ar putea ajunge belgianul

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/12/2021 la 15:55 GMT+2

Oficialii celor de la Real Madrid și-au pierdut răbdarea cu Eden Hazard și sunt gata să-l lase să plece la finalul sezonului, Juventus fiind interesată de serviciile mijlocașului.

Eden Hazard (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Hazard a venit pe Bernabeu de la Chelsea, în 2019, în schimbul sumei de 90 de milioane de lire sterline, dorindu-se a fi noul star al echipei, după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Măcinat de accidentări și de o condiție fizică slabă, belgianul nu și-a găsit consistența și nici nu a putut să-și demonstreze calitățile în tricoul Realului.
Potrivit publicației spaniole Sport.es, atât fanii, cât și clubul nu-i mai oferă credit lui Eden Hazard, însă se exclude posibilitatea plecării sale în iarnă. Varianta cea mai fiabilă pentru mijlocașul belgian în vârstă de 30 de ani ar fi Juventus, acesta fiind văzut din nou în postura de a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo. Â
"Bătrâna Doamnă" nu trece printr-o perioadă bună, iar Massimiliano Allegri este interesat de serviciile unui jucător experimentat precum Hazard, oficialii dorind să-l transfere pe belgian sub formă de împrumut.

Eden Hazard primește tot mai puține șanse la Real Madrid

Până la o eventuală plecare, Eden Hazard încă mai are posibilitatea de a-și demonstra abilitățile pentru care a fost transferat de madrileni. Acesta a fost titularizat, pentru prima dată după trei luni, în partida de duminică.
Deși a fost integralist, belgianul nu a profitat de șansa sa, care a apărut în urma crizei Covid-19 ce i-a lovit pe Los Blancos, aceștia neavând 6 jucători disponibili. Jucând pe partea dreaptă a atacului lui Ancelotti, Hazard nu a maximizat șansele primite, într-o partidă în care Real Madrid a remizat acasă cu Cadiz (0-0).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo