Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, favorită să dea o lovitură importantă! Pentru cine se luptă cu Barcelona și Liverpool

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2022 la 16:40 GMT+2

Oficialii lui Real Madrid încearcă să-și mai asigure o mutare importantă pentru vara anului 2022. Potrivit presei din Spania, reprezentanții 'galacticilor' au mers în Italia pentru a-l convinge pe Franck Kessie să se transfere pe Santiago Bernabeu după ce își încheie contractul cu AC Milan, la finalul acestei stagiuni.

L'esultanza di Saelemaekers e Kessie

Credit imagine: Getty Images

Pe lângă faptul că Real Madrid va încerca să-l convingă pe Kylian Mbappe să se transfere în această vară pe Santiago Bernabeu, oficialii clubului blanco ar mai vrea să dea o lovitură. Potrivit jurnaliștilor publicației catalane El Nacional, reprezentanții 'galacticilor' au început negocierile cu agenții mijlocașului Franck Kessie, care mai are contract cu AC Milan până la finalul acestei stagiuni.
Fotbalistul de 25 de ani, convocat în naționala Coastei de Fildeș pentru Cupa Africii, se află și în atenția celor de la Barcelona, iar Florentino Perez speră ca proiectul madrilenilor să-i atragă mai mult atenția sportivului. În plus, pe urmele mijlocașului s-ar afla și Liverpool, Jurgen Klopp căutându-i un înlocuitor lui Georginio Wijnaldum, care a plecat vara trecută la PSG, dar și Tottenham, care ar fi fost dispuși să-l trimită la Milan în schimbul lui Kessie pe Tanguy Ndombele.
Echipa lui Antonio Conte a fost multă vreme favorită să-i obțină transferul ivorianului, însă cei de la Milan nu sunt mulțumiți de schimbul propus, nefiind de acord cu salariul pe care îl încasează Ndombele. Acum presa internațională notează că Real Madrid are prima șansă la semnătura lui Kessie, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 48 de milioane de euro.
Fotbalistul este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei lui Stefano Pioli, reușind 35 de goluri și 16 assist-uri în 205 de meciuri disputate în tricoul lui AC Milan. De-a lungul carierei, el a mai evoluat pentru Stella Club, Atalanta și Cesena.
Citește și:

Perez îl vrea pe Haaland la Barcelona

Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în vară, francezul anunțând deja că nu va pleca de la PSG în această iarnă.
Presa din Spania a scris că cei de la Real Madrid l-ar vrea și pe Erling Haaland, norvegianul care a atras toate privirile în tricoul Borussiei Dortmund. Fotbalistul de 21 de ani este dorit și de Barcelona, catalanii considerând că printr-o astfel de mutare clubul ar putea redeveni o forță a fotbalului mondial, care să se poată lupta pentru cele mai importante trofee.
În timp ce toată lumea se aștepta ca cele două rivale din Spania să-și dispute transferul lui Haaland, jurnalistul Jorge Ramos a dezvăluit recent că președintele madrilenilor ar vrea mai degrabă ca atacantul lui Dortmund să ajungă pe Camp Nou, Florentino Perez dorindu-și ca în La Liga să existe o nouă rivalitate ca cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
"Pentru a fi clar: Florentino Perez are nevoie de cel mai bun asociat comercial al său, Barcelona, iar pentru asta trebuie să reinventeze duelul Messi - CR7 cu Mbappe și Haaland", a notat jurnalistul uruguayan pe contul său de Twitter.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo