Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract, urmând a se alătura noii echipe din vara anului 2022.
Cei de la Mundo Deportivo au anunțat astăzi că șefii de pe Santiago Bernabeu pregătesc acum o ofertă pe care le-o vor prezenta celor de la PSG în iarnă, fiind dispuși să achite o sumă de bani pentru a-l transfera pe francezul de 22 de ani de la începutul anului 2022. Astfel, Florentino Perez își dorește să evite posibilitatea ca Mbappe să fie convins fie de PSG, fie de un alt club să semneze.
Oficialii lui Real Madrid vor, de asemenea, să-i demonstreze încă o dată fotbalistului că transferul său este principalul obiectiv al grupării blanco, starul francez urmând a se afla în centrul proiectului sportiv al 'galacticilor'.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
28/11/2022 LA 19:31
Conform presei din Spania, madrilenii îi mai au în vizor și pe Erling Haaland, Paul Pogba și Antonio Rudiger, jucători pe care vor încerca să-i aducă pe Bernabeu în vara anului 2022, când norvegianului i se activează o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui, iar ceilalți doi fotbaliști rămân liberi de contract.

Mbappe, aproape de Liverpool?!

Presa din Spania a anunțat la sfârșitul lunii octombrie că Mbappe nu va accepta transferul la Real Madrid în orice condiții. Francezul ar avea o cerință importantă înainte de a semna cu echipa lui Florentino Perez. Conform jurnaliștilor catalani de la El Nacional, atacantul își dorește să joace pentru Real Madrid, dar nu are încredere în actualul staff al 'galacticilor'.
Astfel, starul celor de la PSG le-ar fi cerut șefilor de pe Santiago Bernabeu să îl înlocuiască pe Carlo Ancelotti cu un antrenor de top, care să fie capabil să formeze o echipă puternică, un grup capabil să se lupte pentru trofee. Surse din anturajul fotbalistului s-au arătat neîncrezătoare în capacitatea lui Ancelotti de a-i duce pe cei de la Real Madrid în fruntea celor mai importante competiții.
Acum, cei de la Sports Illustrated au notat că starul francez de la PSG este nemulțumit de stilul de joc al madrilenilor, preferând o strategie mai ofensivă, ceea ce l-ar determina să se gândească la varianta Liverpool, unde ar putea colabora cu un antrenor pe care îl admiră, Jurgen Klopp.
Potrivit jurnaliștilor de la Canal +, Jurgen Klopp și-a manifestat interesul pentru Mbappe și ar fi luat deja legătura cu apropiații fotbalistului pentru a a afla care sunt planurile acestuia. Starul lui PSG nu ar spune 'nu' unui transfer la Liverpool, stilul de joc al echipei lui Klopp fiind pe placul lui Mbappe, care crede că ar putea fi pus în valoare pe Anfield.
'Cormoranii' speră, astfel, că îi vor obține transferul francezului în vara anului 2022, având și avantajul de a fi sponsorizați de același producător de articole sportive care îl sponsorizează și pe Mbappe. În cazul în care fotbalistul ar ajunge la Liverpool, această mutare ar însemna un plus financiar atât pentru club, cât și pentru sportiv.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
26/11/2022 LA 21:33