Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid ia în calcul să-l răscumpere pe fotbalistul gonit de Zidane în Premier League

Nicu Savin

Publicat 17/10/2021 la 10:47 GMT+3

Rreal Madrid nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în ultima vreme, dar oficialii de pe Bernabeu pregătesc o campanie de achiziții de răsunet în vara viitoare. Printre jucătorii doriți insistent de Ancelotti se numără și un fost fotbalist al "galacticilor", care a fost îndepăratat de la gruparea madrilenă în perioada când Zidane era antrenor.

Tottenham Hotspur's Spanish defender Sergio Reguilon (L) congratulates Tottenham Hotspur's Brazilian striker Carlos Vinicius Alves Morais after scoring the first goal during the English Premier League football match between Aston Villa and Tottenham Hotsp

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid se pregătește de o campanie de achiziții stelară în vara anului viitor. Jucători precum Kylian Mbappe, Paul Pogba, Erling Haaland sau Robert Lewandowski ar putea ajunge pe Bernabeu, dar presa din Spania notează că Ancelotti are și alte preferințe.
Printre jucătorii doriți insistent de antrenorul italian se numără și Sergio Reguilon, fundalul stânga vândut la Tottenham în 2020 pentru suma de 30 de milioane de €. Conform publicației El Nacional, madrilenii și-au luat o măsură de precauție și în contractul ibericului este stipulată o clauză prin care Realul îl poate răscumpăra pentru suma de 30 de milioane de €.
Problemele Realului pe flancul stâng sunt evidente, Marcelo fiind la apus de carieră și e foarte probabil să nu continue pe Bernabeu din vara viitoare, iar Ferland Mendy și tânărul Miguel Gutierez nu se ridică la nivelul așteptărilor. Ca atare, o revenire a lui Reguilon la Real Madrid este foarte plauzibilă, mai ales că jucătorul de 24 de ani cunoaște foarte bine clubul, el crescând grupele de copii și juniori ale galacticilor.
Citește și:

Newcastle - Tottenham, etapa 8

Real Madrid își dorește răscumpărarea lui Reguilon

Reguilon este o piesă de bază în angrenajul lui Nuno Espirito Santo la Tottenham, el fiind integralist în toate partidele din Premier League din acest sezon, dar clauza din contractul său îi oferă libertate Realului, evident dacă și fotbalistul și-ar dori să se întoarcă la Madrid.
În sezonul 2018-2019, Reguilon a jucat 22 de meciuri în tricoul Realului în toate competițiile, Julien Lopetegui fiind antrenorul care a mizat pe el cel mai adesea. După revenirea lui Zidane la cârma echipei, Reguilon a fost trecut pe linie moartă și a fost împrumutat la Sevilla în stagiunea 2019-2020 și mai apoi vândut definitiv la Tottenham, în vara anului trecut.
Revenirea lui Reguilon la Real Madrid ar fi un plus nu doar din punct de vedere sportiv, ci și al imaginii, deoarece un club ca Realul are nevoie de jucători crescuți în propria academie, iar la acest capitol madrilenii suferă momentan.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo