Real Madrid se pregătește de o campanie de achiziții stelară în vara anului viitor. Jucători precum Kylian Mbappe, Paul Pogba, Erling Haaland sau Robert Lewandowski ar putea ajunge pe Bernabeu, dar presa din Spania notează că Ancelotti are și alte preferințe.
Printre jucătorii doriți insistent de antrenorul italian se numără și Sergio Reguilon, fundalul stânga vândut la Tottenham în 2020 pentru suma de 30 de milioane de €. Conform publicației El Nacional, madrilenii și-au luat o măsură de precauție și în contractul ibericului este stipulată o clauză prin care Realul îl poate răscumpăra pentru suma de 30 de milioane de €.
Problemele Realului pe flancul stâng sunt evidente, Marcelo fiind la apus de carieră și e foarte probabil să nu continue pe Bernabeu din vara viitoare, iar Ferland Mendy și tânărul Miguel Gutierez nu se ridică la nivelul așteptărilor. Ca atare, o revenire a lui Reguilon la Real Madrid este foarte plauzibilă, mai ales că jucătorul de 24 de ani cunoaște foarte bine clubul, el crescând grupele de copii și juniori ale galacticilor.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png

Real Madrid își dorește răscumpărarea lui Reguilon

Reguilon este o piesă de bază în angrenajul lui Nuno Espirito Santo la Tottenham, el fiind integralist în toate partidele din Premier League din acest sezon, dar clauza din contractul său îi oferă libertate Realului, evident dacă și fotbalistul și-ar dori să se întoarcă la Madrid.
În sezonul 2018-2019, Reguilon a jucat 22 de meciuri în tricoul Realului în toate competițiile, Julien Lopetegui fiind antrenorul care a mizat pe el cel mai adesea. După revenirea lui Zidane la cârma echipei, Reguilon a fost trecut pe linie moartă și a fost împrumutat la Sevilla în stagiunea 2019-2020 și mai apoi vândut definitiv la Tottenham, în vara anului trecut.
Revenirea lui Reguilon la Real Madrid ar fi un plus nu doar din punct de vedere sportiv, ci și al imaginii, deoarece un club ca Realul are nevoie de jucători crescuți în propria academie, iar la acest capitol madrilenii suferă momentan.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
IERI LA 19:07
Cupa Mondială FIFA
Vinicius ar putea lipsi din formula de start a Braziliei pentru meciul cu Serbia! Motivul lui Tite
22/11/2022 LA 11:01