Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă acum starul de pe Santiago Bernabeu

Bianca Dumitru

Publicat 24/09/2021 la 22:09 GMT+3

Vinicius Jr. este unul dintre cei mai promițători jucători de la Real Madrid. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani mai are contract cu 'galacticii' până în vara anului 2025, dar este așteptat ca șefii de pe Bernabeu să-i ofere o nouă înțelegere.

Vinicius Junior of Real Madrid reacts during the La Liga Santander match between Valencia CF and Real Madrid CF at Estadio Mestalla on September 19, 2021 in Valencia, Spain.

Credit imagine: Eurosport

Vinicius Junior este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Real Madrid în acest sezon, dar brazilianul este în același timp unul dintre cei mai slab plătiți fotbaliști de pe Santiago Bernabeu.
Potrivit jurnaliștilor publicației Goal, sportivul în vârstă de 21 de ani câștigă anual 3,2 milioane de euro, sumă care poate ajunge până la 4 milioane de euro cu tot cu bonusuri. În aceste condiții, Vinicius Jr. este, alături de Dani Ceballos, Jesus Vallejo și Andriy Lunin, pe lista celor mai prost plătiți fotbaliști ai lui Real Madrid. Trebuie menționat, însă, că brazilianul a fost printre primii jucători care și-au dat acordul pentru a-și reduce salariul din cauza problemelor financiare cauzate de pandemie.
Salariul lui Vinicius ar putea să crească în stagiunile următoare. Oficialii madrilenilor ar intenționa să înceapă negocierile cu reprezentanții lui Vinicius pentru prelungirea contractului său și după vara anului 2025. Conform sursei citate, fotbalistul, care a ajuns în Spania în 2018, după transferul de la Flamengo în schimbul a 45 de milioane de euro, ar urma să aibă în noua înțelegere o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.
Cel mai probabil, Vinicius va semna prelungirea contractuală, brazilianul fiind hotărât să-și îndeplinească visul de a deveni o vedetă a fotbalului din Spania.

Vinicius le-a atras atenția celor de la PSG

Fabrizio Romano, jurnalist specializat pe piața de mercato, a dezvăluit recent, în cadrul podcast-ului său, că oficialii PSG-ului ar fi acceptat o singură ofertă pentru Mbappe, una care l-ar fi inclus pe Vinicius Junior.
Fotbalistul brazilian în vârstă de 21 de ani este un jucător promițător, fiind considerat un înlocuitor perfect al lui Mbappe, în cazul în care acesta alege să plece la Real Madrid la finalul perioadei contractuale cu PSG, respectiv în vara anului 2022.
Mai mult, Vinicius, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, i-a impresionat atât pe suporteri, cât și pe selecționerul Braziliei, care a spus anul trecut că fotbalistul are calități fizice extraordinare, având 6 sau 7 trepte de viteză și fiind uluitor în ceea ce privește forța, ritmul de joc și duelurile unu contra unu.
De asemenea, un fost jucător de la Real Madrid consideră că Vinicius este singurul din cauza căruia mutarea lui Mbappe ar putea pica. Potrivit lui Savio Bortolini, șefii de pe Bernabeu s-ar putea răzgândi în privința transferului starului parizienilor, în funcție de prestațiile lui Vinicius.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo