Real Madrid a anunțat astăzi transferul mijlocașului francez Aurelien Tchouameni de la AS Monaco. Un acord verbal privind mutarea, în valoare de peste 100 de milioane de euro, a fost încheiat marți, iar toate negocierile contractuale între cluburi și jucătorul de 22 de ani au fost finalizate.
"Galacticii" îi vor face prezentarea oficială lui Tchouameni în cursul săptămânii viitoare, însă astăzi transferul a fost anunțat pe rețelele de socializare. Pentru a face asta, ibericii s-au folosit de o fotografie în care mijlocașul de 22 de ani apare alături de Karim Benzema, la echipa națională a Franței.
Imaginea originală îl includea și pe Kylian Mbappe, care ar fi putut ajunge și el în această vară la Real Madrid, însă a ales să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Oficialii madrilenilor au ales să îl decupeze pe starul parizienilor din fotografie, dar această a fost publicată de o pagină dedicată clubului blanco, care a notat că Tchouameni, aflat între Benzema și Mbappe, a ales varianta corectă.
Citește și:

Tchouameni, contract pe 6 ani cu Real Madrid

Aurelien Tchouameni este al doilea transfer al verii pentru Real Madrid, după aducerea lui Antonio Rudiger de la Chelsea. Sosirea francezului pe Bernabeu se realizează în baza unui contract pe șase ani, până în 2028.
El urmează să efectueze marți vizita medicală, iar apoi va fi prezentat oficial pe Santiago Bernabeu. Campioana din La Liga și-a asigurat astfel unul dintre cei mai bine cotați jucători din fotbalul mondial, care a fost dorit și de PSG, Liverpool și Manchester United.
"Real Madrid CF și AS Monaco au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Aurelien Tchouameni, care va fi alături de clubul nostru pentru următoarele șase sezoane.
Marțea viitoare, 14 iunie, de la ora 12:00, la Real Madrid City, va avea loc ceremonia de prezentare a lui Aurelien Tchouameni ca nou jucător al Real Madrid, după ce va avea loc vizita medicală corespunzătoare. Aurelien Tchouameni se va prezenta apoi în fața presei", au transmis ibericii pe site-ul oficial.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri realizate deja în această vară
24/06/2022 LA 14:52
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12