Mbappe este principala țintă a lui Real Madrid, însă vara viitoare, Florentino Perez are mai multe staruri pe radar, iar oportunitățile cu siguranță vor fi nenumărate. Următoarele două ferestre de mercato vor fi fără doar și poate foarte aglomerate pentru Real Madrid, anunță cotidianul AS.
Marele obiectiv al madrilenilor este Mbappe, pentru care a făcut în această vară mai multe oferte. Obținerea semnăturii lui Mbappe poate fi rezolvată chiar înainte de fereastra de trasnferuri din vară, dacă Florentino Perez acționează cu toate forțele în iarnă. Francezul își încheie înțelegerea cu PSG în iunie 2022, iar Real Madrid poate să profite încă din iarnă, mai ales că este visul lui Mbappe să joace pe Bernabeu.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34

Real Madrid, listă de cumpărături "galactică"! Anunțul presei din Spania

Mai multe înțelegeri ajung la final anul viitor, iar starurile din fotbalul mondial vor putea să negocieze cu orice club se arată interesat. Real Madrid va încerca fără îndoială să profite la maximum. AS scrie că Haaland este pe radarul madrilenilor. În 2022, Borussia Dortmund este dispusă să asculte oferte pentru norvegian.
Mino Raiola, agentul atacantul, cât și tatăl lui Haaland, au mers într-un mini-tur în primăvară trecând și pe la Real Madrid, pe lângă sediile altor mari cluburi din Europa. Chiar dacă norvegianul este unul dintre fotbaliștii extrem de râvniți, Florentino Perez are cele mai mari șanse să câștige cursa cu celelalte cluburi uriașe din Europa, scrie presa din Spania.
Pe lângă Mbappe și Haaland, pe radarul lui Real Madrid se mai regăsesc și Lewandowski, fotbalist al cărui nume a fost asociat adesea cu trupa lui Carlo Ancelotti, dar și Pogba, care a fost dorit pe Bernabeu în alte două ocazii, atât în 2016, cât și în 2019. Constractul francezului cu Manchester United se încheie în iunie 2022, astfel că o altă vedetă poate ajunge pe Bernabeu.AS anunță că pe aceeași listă se mai află Rudiger (Chelsea), Kessie (Milan) și Sterling (Manchester City).
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07
Cupa Mondială FIFA
Vinicius ar putea lipsi din formula de start a Braziliei pentru meciul cu Serbia! Motivul lui Tite
22/11/2022 LA 11:01