Real Madrid este într-o formă de zile mari din punct de vedere sportiv, dar parcursul trupei lui Ancelotti ar putea suferi din cauza focarului de Covid-19 izbucnit la club.
În cursul zilei de ieri, Luka Modric și Marcelo au avut rezultate pozitive la testele de Covid-19 efectuate, iar astăzi alți 4 fotbaliști s-au trezit în aceeași situație.
Conform Marca, Gareth Bale, Marco Asensio, Andriy Lunin și Rodrygo sunt fotbaliștii în cauză, la care se adaugă și antrenorul secund Davide Ancelotti, fiul lui Carlo Ancelotti.
Turkish Süper Lig
Marcelo, dorit de o echipă puternică din Europa! Unde ar putea ajunge după despărțirea de Real
13/01/2022 LA 09:54
Citește și:

Real Madrid - Cadiz se va juca dacă nu vor apărea alte cazuri pozitive

Deocamdată, partida dintre Real Madrid și Cadiz, programată peste 3 zile, nu este în pericol. Conform regulilor în vigoare, un club poate solicita ca un meci să fie amânat numai dacă are mai puțin de 13 jucători disponibili sau dacă nu poate alinia minim 5 jucători de la prima echipă. De asemenea, un meci nu se va disputa în cazul în care una dintre echipe nu are niciun portar apt de joc.
Sursa citată anunță că jucătorii și întreg personalul de la Real Madrid sunt vaccinați cu schemă completă, astfel că vor putea juca imediat după ce vor da rezultate negative la teste, fără a mai fi obligați să stea în carantină.
Până la finalul acestui an, Real Madrid mai are programate 2 partide, ambele în La Liga. Pe lângă jocul cu Cadiz, "galacticii" vor juca la mijlocul săptămânii viitoare restanța cu Athletic Bilbao. Primul meci al madrilenilor din 2022 va fi pe 2 ianuarie, în deplasare cu Getafe.
Noua tulpină a viruslui Covid-19, Omicron, amenință serios fotbalul mondial. Cea mai gravă situație este în Premier League, acolo unde au fost amânate deja mai multe partide, iar disputarea altora este pusă sub semnul întrebării.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53
Liga
Marcelo, ultima provocare! Brazilianul poate deveni cel mai titrat jucător din istoria Realului
28/12/2021 LA 09:15