Subiectul Kylian Mbappe a stârnit reacții vineri în Spania, după ce L'Equipe a anunțat că Barcelona încearcă să se se apropie de atacantul francez.
Publicația franceză a publicat un articol prin care a informat că formația catalană se amestecă în operațiunea Mbappe. "Surpriză totală și absolută când lumea fotbalului spune că soarta atacantului francez nu este alta decât Real Madrid", a punctat Marca.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM 15 ORE
Sursa citată a continuat, susțințând că liderii Los Blancos nu nu au acordat credit unei astfel de informații: "Unii au spun că informația vine de la PSG, într-o ultimă încercare de a destabiliza și de a opri ceea ce nu mai are cale de întoarcere."

Cazul Kylian Mbappe: "La Real Madrid pasul nu a fost schimbat și nici nu și-a văzut ritmul cardiac alterat"

"Ce urmărește Barcelona? Există într-adevăr un pact de neagresiune? Se respectă? Cele două entități își caută întotdeauna beneficiul, desigur, dar toată lumea înțelege că lupta pentru Mbappe are o singură culoare.
La Real Madrid pasul nu a fost schimbat și nici nu și-a văzut ritmul cardiac alterat. Ceea ce trebuia făcut este deja realizat. Dacă Barcelona chiar va apărea, va ști exact cum este operațiunea și care este gradul de angajament al lui Mbappe cu entitatea madrilenă, lucru care a început ca un vis și care se va sfârși în scurt timp devenind realitate", mai spune publicația spaniolă.
Kylian Mbappe este în ultimele luni de contract cu PSG, iar mass-media internațională a relatat că jucătorul francez va ajunge din vară la Real Madrid.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 21 ORE
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
IERI LA 19:38