Fondul de investiții internațional CVC a semnat un acord prin care va primi 10% din capitalul la LaLiga. Realul a făcut deja primii paşi în acest sens, astfel clubul a demarat acţiuni în justiţie împotriva La Liga, lui Tebas, precum şi a fondului de investiţii.
Cluburile LaLiga se vor întruni într-o comisie delegată și, odată ce acest organism îl va aproba, Adunarea va vota și se va începe rularea banilor.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09

Comunicatul oferit de Real Madrid

Real Madrid a oferit astăzi un comunicat în care şi-a exprimat poziţia faţă de această mărire de capital şi a acţionat în justiţie: "Consiliul de administrație al Real Madrid CF, întrunit astăzi la ora 11:00, a convenit în unanimitate să întreprindă acțiuni juridice atât civile, cât și penale împotriva președintelui LaLiga, domnul Javier Tebas Medrano, împotriva domnului responsabil Javier de Jaime Guijarro cu fondul CVC și împotriva Fondului CVC Capital Partners SICAV-FIS", se arată în comunicatul oferit de club.
"Ulterior, Consiliul de administrație a decis, de asemenea, să întreprindă acțiuni în justiție, care sunt considerate adecvate pentru anularea eventualelor acorduri adoptate de Adunarea La Liga, care va avea loc la 12 august 2021, cu privire la acordul dintre La Liga și Fondul CVC".
Tebas a răspuns comunicatului pe contul său de Twitter: "Metoda amenințătoare care a fost folosită de ani de zile de către FP (Florentino Perez) în privat este acum transferată sectorului public".
"Cluburile și instituțiile suportă amenințările sale de ani de zile. Din 2015, împotriva vânzării colectivizate (a drepturilor TV), provocărilor constante ale acordurilor, Superliga ... Real Madrid merită mai mult".
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Pentru implementarea acestui plan strategic, cluburile de fotbal își asumă angajamentul de a aloca investiția pe care o primesc pentru promovarea propriului plan de dezvoltare convenit cu LaLiga. Asta înseamnă investiții în următoarele domenii principale:strategie sportivă, infrastructură, dezvoltare internațională, dezvoltare de marcă și produs, strategie de comunicare, inovare, tehnologie și plan de date și plan de dezvoltare a conținutului pe platforme digitale și rețele sociale.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33