Ferran Torres a fost transferat în perioada de mercato de la începutul acestui an de Barcelona, care le-a plătit 55 de milioane de euro celor de la Manchester City.
Atacantul de 22 de ani a fost crescut de academia Valenciei, club pentru care a evoluat până în 2020, când a semnat cu campioana Angliei. Spaniolul a oferit acum un interviu, în care a dezvăluit că în trecut ar fi putut ajunge să joace la Real Madrid.
Ferran Torres a spus că "galacticii" l-au curtat în 4 rânduri, încă dinainte de a debuta la Valencia, dar că i-a refuzat de fiecare dată pentru că nu a simțit niciodată că un astfel de transfer ar fi corect.
Europa League
Xavi, dur înainte de Barcelona - Napoli! "Mă enervează să nu fiu acolo!" Ce probleme de lot are
16/02/2022 LA 15:13
"Când eram tânăr, am avut mai multe șanse să mă alătur lui Real Madrid, dar nu credeam că este momentul potrivit. Nu am simțit că este corect din diverse motive. Tocmai intram în prima echipă a Valenciei și simțeam că voi avea mai multe minute acolo.
În celelalte trei ocazii, am simțit că este mai bine să fiu mai aproape de casă și aproape de familia mea", a declarat Ferran Torres pentru Cadena COPE, citat de Marca.
Citește și:

Real Madrid, refuzată de 4 ori de Ferran Torres

Prima dată când Real Madrid a încercat transferul lui Ferran Torres a fost pe vremea când fotbalistul avea doar 10 ani. Familia atacantului s-a opus atunci mutării, considerând că era prea devreme pentru a se pune o presiune atât de mare asupra lui.
După 4 ani, oficialii de pe Santiago Bernabeu au dorit din nou să-l transfere pe Torres pentru a-l folosi pe postul de fundaș dreapta, dar acesta nu și-a dorit să plece de la Valencia.
A treia încercare a "galacticilor" a avut loc pe vremea când fotbalistul era în echipa secundă a clubului la care s-a format. Real Madrid nu a vrut atunci să-i achite clauza de reziliere de doar 8 milioane de euro.
Cel mai recent, șefii campioanei din La Liga au vrut să-i obțină semnătura în vara anului 2020, când Ferran Torres își dorea să plece de la Valencia, nemulțumit de proiectul echipei. Deși erau interesați de el, cei de la Real Madrid au preferat să mai aștepte un sezon înainte de a-l transfera, sperând că astfel îl vor aduce liber de contract.
Manchester City a intervenit, însă, și l-a transferat pentru 33,5 milioane de euro, spaniolul fiind atras de propunerea englezilor cu care a jucat în Champions League.
În acest moment, Ferran Torres, care are contract cu Barcelona până în vara anului 2027, are o cotă de piață de 45 de milioane de euro.
Liga
OFICIAL | Ferran Torres este noul jucător al Barcelonei! Clauza uriașă setată de catalani
28/12/2021 LA 15:01
Liga
Săptămână de foc pentru Barcelona! Care sunt planurile catalanilor pentru începutul noului an
27/12/2021 LA 11:22