Real Madrid are câteva ținte de top pentru perioada de mercato de la finalul acestui sezon. "Galacticii" îi vor și pe Kylian Mbappe, și pe Erling Haaland, iar dacă în cazul francezului sunt favoriți la a-i obține semnătura, starul Borussiei Dortmund ar fi mai aproape de alte cluburi.
Una dintre echipele care îl mai curtează pe Haaland este Barcelona, președintele catalanilor având o relație foarte apropiată cu agentul fotbalistului, Mino Raiola, motiv pentru care clubul blaugrana este considerat a avea șanse foarte mari să-l transfere.
Potrivit publicației El Nacional, oficialii celor de la Real Madrid s-au gândit deja și la un plan B pentru cazul în care Erling Haaland va alege să semneze cu Barcelona. Fotbalistul vizat de șefii de pe Santiago Bernabeu este Victor Osimhen, jucătorul lui Napoli.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
IERI LA 11:22
Nigerianul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro, mai are contract cu liderii din Serie A până în 2025, dar jurnalistul italian Fabio Santini este de părere că atacantul nu-și va duce înțelegerea până la final, mai multe cluburi importante fiind cu ochii pe el ca urmare a evoluțiilor bune pe care le-a avut.
Citește și:

Osimhen, de la 3,5 la 75 de milioane de euro în 3 ani

Victor Osimhen, în vârstă de 23 de ani, a evoluat deja în trei dintre cele mai tari 5 campionate europene, iar acum este aproape de a face pasul spre La Liga. Nigerianul a ajuns la începutul anului 2017 în Europa, la Wolfsburg, club care l-a cumpărat pentru 3,5 milioane de euro, iar apoi l-a împrumutat la Charleroi, în sezonul 2018/19.
Belgienii l-au transferat definitiv ulterior pentru aceeași sumă, 3,5 milioane de euro, iar după doar o lună l-au transferat la Lille în schimbul a 22,4 milioane de euro.
După un sezon petrecut în Ligue 1, unde a dat dovadă de o capacitate uimitoare de adaptare, Osimhen a fost vândut în 2020 la Napoli, italienii plătind pentru el o sumă de peste 3 ori mai mare decât cea pe care o investiseră cei de la Lille cu un an în urmă: 75 de milioane de euro.
Acum, pe lângă interesul celor de la Real Madrid, presa internațională a anunțat că și cei de la Manchester United îl au printre țintele pentru următoarea perioadă de mercato.
Jurnaliștii din Italia sunt de părere că indiferent de destinația pe care și-o va alege, Osimhen va ajunge la unul dintre cele mai puternice cluburi din Europa, mai ales că ascensiunea lui pare a fi de neoprit.
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
IERI LA 09:50
Bundesliga
Haaland și-a luat rămas bun de la fanii Borussiei! Mesajul postat după ultimul meci la Dortmund
14/05/2022 LA 17:04