Oficializarea transferului lui Antonio Rudiger la Real Madrid a devenit doar o chestiune de timp. Fundașul german a ajuns la un acord cu Los Blancos și devine primul transfer important pentru stagiunea viitoare.
"Real Madrid va avea contractul lui Antonio Rudiger semnat în zilele următoare. Fundașul central german se va alătura echipei Real într-un contract de patru ani. Ancelotti a fost esențial, deoarece îl dorea cu adevărat pe Rudiger", a anunțat jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri pe plan internațional.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
IERI LA 13:43
Negocierile dintre madrileni și reprezentanții fundașului au fost lungi, asta pentru că pretențiile financiare ale acestuia au fost substanțiale, lucru normal dacă ținem cont de faptul că Realul nu va plăti niciun cent în schimbul său. Rudiger ar fi cerut un salariu stagional de 12 milioane de €, dar în final a acceptat o ofertă ceva mai mică.

Real Madrid va investi 59 de milioane de € pentru achiziționarea lui Rudiger

Recent, Marca a anunțat că fundașul va primi 8 milioane de € la semnătură și va avea un salariu anual de 9 milioane de €. Asta se traduce într-o medie de 11 milioane de € pe sezon, cu un milion mai puțin față de ceea ce a cerut jucătorul inițial.
Pe lângă acești bani, Realul va plăti alte 15 milioane de € sub formă de comisioane către agenții fotbalistului. Astfel, clubul blanco va investi un total de 59 de milioane de € pentru achiziționarea lui Rudiger, o afacere care pare extrem de profitabilă la prima vedere.
Citește și:
Ajuns la 29 de ani, germanul este la maturitatea deplină în carieră, iar evoluțiile sale de la Chelsea din ultimul an și jumătate îl recomandă pentru a deveni un lider în defensiva Realului. De menționat că Rudiger a fost dorit și de alte forțe ale Europei, printre care Bayern Munchen, Barcelona sau Juventus, dar în cele din urmă a ales Real Madrid.
Un comunicat oficial al grupării de pe Bernabeu în privința lui Rudiger ar putea veni după returul cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor, programat miercuri, de la ora 22:00.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17