Real Madrid nu a fost prea actică în ultimii doi ani pe piața transferurilor, dar în vara anului viitor se anunță mutări spectaculoase pe Bernaebu. Visul numărul unu al lui Florentino Perez este aducerea lui Mbappe, iar Erling Haaland este și el pe radarul madrilenilor.
Totuși, problemele vizibile din apărare din acest start de sezon i-au convins pe oficiali că venirea unui fundaș central de mare valoare este imperios necesară. Plecările lui Sergio Ramos și Raphael Varane nu pot fi acoperite de jucătorii din lotul actual, iar șefii clubului au întocmit dela o listă cu apărători de clasă, din care vor alege unul la finalul acestui sezon.
Citește și:
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
ACUM 16 ORE

Real Madrid, interesată de Antonio Rudiger

Presa iberică anunța că Niklas Sule este printre jucătorii vizați, dar se pare că un alt jucător german este prioritatea numărul unu a Realului. Conform Daily Mail, Antonio Rudiger este dorit insistent la Madrid, mai ales că ar putea ajunge gratis pe Bernabeu, el fiind în ultimul an de contract cu Chelsea.
Londonezii vor să-i prelungească contractul lui Rudiger, dar până în acest moment nu s-a ajuns la un acord, astfel că Realul ar putea avea o șansă serioasă să-l convingă. Rudiger intrase într-un con de umbră la echipa de pe Stamford Bridge, dar după venirea lui Tuchel acesta a impresionat de la un meci la altul și a fost o piesă esențială în echipa "albaștrilor" în campania din Champions League din sezonul trecut.
Rudiger are doar 28 de ani și Realul vede în el o variantă pe termen lung. Internaționalul german a ajuns la Chelsea în 2017, londonezii plătindu-le celor de la AS Roma 35 de milioane de € în schimbul său. Real Madrid nu este singurul mare club care îi dă târcoale lui Rudiger, presa germană anunțând în urmă cu câteva zile că și Bayern Munchen este interesată de serviciile sale.
Rudiger a vorbit recent despre situația sa de la Chelsea și despre interesul lui Bayern, fără a oferi însă prea multe detalii despre stadiul negocierilor cu Chelsea: "Desigur, interesul lui Bayern mă onorează și demonstrează că am făcut lucrurile bine. Am obligația față de clubul meu de a performa bine. Trebuie să mă concentrez în fiecare joc și să nu mă las distras de zvonuri. Iau deciziile pentru mine. Nu depind de nimeni. Mă simt bine acolo unde sunt".
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
IERI LA 09:32
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58